Tesla Model 3 van Berjan

(*) (*) (*) (*) (*) 24 beoordelingen Apeldoorn 29x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Berjan

Verhuurder

Over de auto

Ben een Tesla fan. Ik geniet meer van autorijden nadat ik deze auto heb gekocht. Het kunnen rijden met traffic aware cruise control of autopilot geeft tijdens drukke ritten zoveel rust. Ook is de auto erg stil van binnen wat ervoor zorgt dat het geluidsysteem perfect zijn werk kan doen. Sinds januari 2020 hebben we nu ook het FSD pakket aangeschaft. Hiermee kan je autopilot aanhouden op de snelweg om andere auto's in te halen. Ook parkeert de auto nu zelf in en kan je hem op afstand naar je toe laten rijden. Wil je sportief rijden dan is dit ook goed mogelijk. Binnen 4 tellen zit je met een brede glimlach boven de 100 km per uur. Doe dit dus niet overal ;) We hebben sinds januari 2020 de acceleration boost gekocht. Hiermee is de auto 0,5 sec sneller naar de auto. De auto heeft ongeveer 80-100 pk meer gekregen :) Dit is de long range dual motor versie met aero velgen. Dit zorgt ervoor dat je met een gemiddelde rijstijl ruim 400km kan rijden zonder te laden. Mocht je toch moeten laden dan kan dat via een supercharger (geeft de navigatie zelf aan waar..). De supercharger herkent het voertuig en stuurt de rekening direct naar mij. Ook kan je uiteraard zelf thuis laden via het stopcontact. Ik haal thuis zo'n 12-17km per uur. Wil je een keer een Tesla ervaren of rij je sporadisch, maar wil je je duurzaam voortbewegen in alle rust en souplesse?

Handig om te weten
Elektrisch / Hybride
Automaat
5 zitplaatsen
Bouwjaar 2019
100 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Geen overige accessoires

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Berjan

Geverifieerde gebruikerLid sinds 27 nov. 2017

Verhuurder

Reactiepercentage90 %
Auto verhuurd158x

24 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Mairenie 21 nov. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Geweldig, tijd van mijn leven!

Nander 25 okt. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Helemaal fantastisch! Leuke vent die er met veel enthousiasme over praat en alles was snel geregeld.

Klaas 13 sep. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Uitstekend. Een prima auto, netjes klaargemaakt voor ons. Berjan is een heel plezierige verhuurder. Snel in de reactie, en flexibel. Nam de tijd om de Tesla aan ons uit te leggen. We hadden een prima weekend.

Pepijn 4 sep. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Pas op! Deze auto ga je niet terug willen brengen. Andere auto's zullen saai en achterhaald voelen, bedenk goed of je dat aan kunt. Wat een bak! Top uitleg voor vertrek en voor de rest onderweg lekker ontdekken wat er allemaal verstopt zit achter het grote scherm. Vriendelijke verhuurder. Gewoon een keer proberen en daarna nog een keer en alvast gaan sparen voor je eigen exemplaar.

Tom 28 aug. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Zeer aan te raden. Berjan verteld enthousiast over zijn auto. Rijdt zeer sportief en comfortabel!

Volvo XC90

€ 92,50 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

BMW 3-serie

€ 125,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)