SEAT Ibiza ST from Riflah

(*) (*) (*) (*) (*) 19 reviews Utrecht 26x rented out Owner

Rental by Riflah

Owner

About the car

Meer KM? vraag voor het boeken voordelig een verhoging! Is de auto bezet? Ik heb nog een Fiat 500 en een Alfa Romeo Mito. https://www.debuurtautos.nl/seat_how_to/ INFO : De auto is speciaal voor SnappCar, meerdaagse boeking is dus mogelijk. Boeken voor een week of een maand is geen enkel probleem. 24/7 op te halen en terugbrengen. A.U.B duidelijke foto’s maken en voor het inleveren volledig af tanken om jezelf op schade en extra brandstof kosten achteraf te besparen. —————————————————————————————————————————— Mijn eigenaar heeft mij de naam Carl gegeven, Ik ben een SEAT Ibiza Station met een 1.2 TDI (diesel) motor. Ik beschik over 5-zitplaatsen en ik heb 4-5 deuren. Ik verbruik zeker wel 1 liter op 20 / 26 kilometer. Nu het brandstof duurder is geworden ben ik gelukkig wel zuinig te noemen. —————————————————————————————————————————— Ik ben uitgerust met Airco climate control, parkeersensor achter, cruise control, navigatie (verouderde map), audio bluetooth voor eigen muziek, binnenspiegel automatisch dimmend (fijn voor rijden in het donker, sommige auto’s schijnen in je ogen), ik ben bijna van alle gemakken voorzien. —————————————————————————————————————————— Ik beschik over een redelijke bagageruimte; minimaal heb ik een inhoud van 430 liter, klap je mijn achterbanken neer dan heb ik maar liefst een inhoud van 1164 liter. —————————————————————————————————————————— Verder voorzie ik je van een veiligheidshamer, veiligheidsset en een verbanddoos. Voor de winterdagen heb ik een 2 in 1 sneeuwkraber /-bezem, verlengbaar zodat je handen droog blijft. —————————————————————————————————————————— -Onderhoud update 10-nov-2021 : vandaag ben ik bij een goede bekende geweest en heb ik splinternieuwe 4-seizoensbanden gekregen. —————————————————————————————————————————— -Onderhoud update 10-01-2022 : bij de reparateur. Problemen met verwarming/kachel. Ik heb een nieuwe kachelmotor en weerstand gekregen.

Good to know
Diesel
Manual
5 seats
Year of manufacture 2012
300 free KM's per day
+ KM € 0,25 per extra km

SnappCar Keyless

Open this car with the app, without the owner needing to be there!

Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

No other accessories

Car location

Hi, I am Riflah

Verified userMember since Jun 1, 2021

Owner

Ik woon sinds 10-2021 in Utrecht, verhuist uit Amersfoort. Amersfoort is zeker niet ongezellig maar in Utrecht ben ik toch iets centraler. Ik maakte voor het eerst gebruik van SnappCar om een scooter op te halen, vervolgens voor mijn verhuizing, ik dacht wauw wat ideaal! Nu ik in Utrecht leef en in een appartementencomplex woon, merk ik dat niet iedereen een auto heeft. Aan de andere kant is dat natuurlijk beter voor het milieu, maar ik kan me goed voorstellen dat een auto af en toe handig kan zijn. Zo kwam ik op het idee om auto’s beschikbaar te stellen voor verhuur via SnappCar. Voor nu zijn er 3 auto’s beschikbaar, een er van is keyless. Weekendje weg met wat meer bagage? Of bij de ikea wat ophalen? Een bekende wegbrengen naar Schiphol? Zoek je een redelijke ruime zuinige auto dan is een Seat Ibiza Station een ideale auto. Heb je een sollicitatiegesprek, dag samen shoppen, weekend weg zonder al te veel bagage dan is de Alfa Romeo Mito of de Fiat 500 ideaal.

Response rate88 %
Rented out28x

19 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Marleen Jan 25, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Sadam Jan 16, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Top auto makkelijk via met keyless

Charles Jan 15, 2022

(*) (*) (*) (*) ( )
Wat een ontzettend fijne auto en wat is Riflah een ontzettend fijne behulpzame snel reagerende verhuurder. Klasse!

Brigit Jan 3, 2022

(*) (*) (*) (*) ( )
Super vriendelijke verhuurder. Kwam zelfs nog iets langs brengen wat in de auto was blijven liggen. Auto rijdt prima. Enige minpuntje: als de ramen beslagen zijn duurt het lang voor je weer zicht hebt.

Sophie Dec 31, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Alfa Romeo MiTo

€ 25,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Kia Picanto

€ 30,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Opel Karl

€ 32,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Kia Picanto

€ 30,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)