Renault Twingo from Sanne

(*) (*) (*) (*) (*) 1 reviews Amsterdam 2x rented out Owner

Rental by Sanne

Owner

About the car

Beste huurder, Ik gebruik mijn auto voor werk, maar werk ook veel thuis en ik vind het zonde als hij dan stil staat, vandaar de verhuur. Ik hoop dat ik er mensen blij mee kan maken. Parkeren: U kunt parkeren in regio zuid 3.2 (een deel van de Pijp). Op de foto ziet u welk gebied dat betreft. In de gekleurde straten mag u niet parkeren (u krijgt dan een boete van de gemeente). Het lieft parkeren in de van ostadestraat of rustenburgerstraat. Tanken: U kunt er vanuit gaan dat de auto ongeveer 1 op 15 rijdt. Als u bij houdt hoeveel kilometers u rijdt weet u hoeveel liters u moet tanken. De Renault Twingo werkt met een streepjes systeem op het dashboard, dus op gevoel tanken is lastiger.

Good to know
Petrol
Manual
4 seats
Year of manufacture 2010
100 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

- oplader voor iphone, USBC en USB poorten voor andere opladers (dan zelf meenemen). - telefoonhouder voor google maps. - telefoon is middels AUX kabel aan te sluiten op de boxjes, er zit standaard een verlengstukje voor een iPhone op, die er ook af gehaald kan worden.

Car location

Hi, I am Sanne

Verified userMember since Mar 20, 2022

Owner

Ik ben Sander. Ik gebruik mijn auto voor werk en vind het zonde als hij veel stil staat. Ik werk immers ook veel thuis, vandaar dat ik de auto soms verhuur. Verder ben ik woonachtig in de Pijp in Amsterdam, een fijne plek voor het ophalen van een huurauto zou ik zo zeggen!

Response rate100 %
Rented out2x

1 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Camille Apr 10, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Heerlijk autootje, vriendelijke verhuurder!

Citroen C1

€ 33,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Citroen C1

€ 30,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Nissan Micra

€ 39,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Renault Twingo

€ 30,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)