Renault Twingo from Peter

(*) (*) (*) (*) (*) 37 reviews Rotterdam 74x rented out Owner

Rental by Peter

Owner

About the car

Zuinige en betrouwbare auto met airco én trekhaak. De stoelen zijn erg comfortabel. Hij wordt met een volle tank meegegeven en moet ook weer met een volle tank terugkomen. Voor de Duitse en Franse steden zijn de vignetten (de stickers) aanwezig. Met de trekhaak kan je een boedelbak of fietsendrager aanhaken. Zeven-polige aansluiting. Gloednieuwe all-season banden aanwezig, zodat je er veilig mee naar de sneeuw kan en mag! Radio met Bluetooth om je eigen muziek af te spelen, te bellen of via de USB aansluiting je telefoon op te laden (neem je eigen draadje mee!). Je krijgt er de maximaal mogelijke gratis km’s bij per dag (1.000!) en de laagst mogelijke meerprijs voor teveel gereden km’s. Naar het buitenland, lange afstanden, langere periode of gewoon een weekendje weg: het is allemaal mogelijk! Maar hij wordt niet voor korter dan twee dagen verhuurd. Stuur gerust een berichtje (vergeet niet in je berichtje te vermelden dat het om de Twingo gaat, heb nog meer auto’s te huur namelijk) of een huurverzoek en dan antwoord ik zsm!

Good to know
Petrol
Manual
4 seats
Year of manufacture 2002
1000 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Vignetten voor Duitse en Franse steden aanwezig. Winterbanden aanwezig.

Car location

Hi, I am Peter

Verified userMember since Dec 17, 2015

Owner

Wonend en ondernemend in het hartje van Rotterdam. Ik stel mijn auto's graag beschikbaar op de dagen dat ik ze niet nodig heb. De auto's zijn goed onderhouden en worden schoon en volgetankt klaargezet voor de huurder. Bij interesse, neem gerust contact op of bekijk via de agenda of de gewenste huurperiode nog beschikbaar is. Wie weet tot binnenkort!

Response rate88 %
Rented out451x

37 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Z.s Dec 4, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Hele fijne verhuurder, auto rijd heerlijk niets op aan te merken. En zeker een aanrader

Sachja Oct 25, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Bedankt voor de snelle reactie en dat je de tijd hebt genomen voor de uitleg gezien dit de 1e keer is voor mij. Een hele fijne en zuinige auto waar ik kilometers mee heb gemaakt! Tot een volgende keer 😉

Yasha Aug 25, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Peter was very friendly and the car was the perfect fit for the short trip I had planned.

Dyanti Aug 19, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Eerste keer Snappcar en meteen een topervaring dankzij Peter. Goede service, fijne communicatie, betrouwbare auto, de Ardennen mee overleefd

Pierre Aug 1, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
I had a great weekend travel. It's a practical small car! Peter was friendly, flexible and adviceful. Overall great experience.

Kia Picanto

€ 30,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Citroen C1

€ 22,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Citroen C1

€ 20,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Peugeot 107

€ 24,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)