Renault Twingo from Peter

(*) (*) (*) (*) (*) 20 reviews Rotterdam 53x rented out Owner

Rental by Peter

Owner

About the car

Zuinige en betrouwbare auto met airco én trekhaak. De stoelen zijn erg comfortabel. Hij wordt met een volle tank meegegeven en moet ook weer met een volle tank terugkomen. Voor de Duitse en Franse steden zijn de vignetten (de stickers) aanwezig. Met de trekhaak kan je een boedelbak of fietsendrager aanhaken. Zeven-polige aansluiting. Radio met Bluetooth om je eigen muziek af te spelen, te bellen of via de USB aansluiting je telefoon op te laden (neem je eigen draadje mee!). Je krijgt er de maximaal mogelijke gratis km’s bij per dag (300) en de laagst mogelijke meerprijs voor teveel gereden km’s. Naar het buitenland, lange afstanden, langere periode of gewoon een weekendje weg: het is allemaal mogelijk! Maar hij wordt niet voor korter dan drie dagen verhuurd. Stuur gerust een berichtje (vergeet niet in je berichtje te vermelden dat het om de Twingo gaat, heb nog een auto te huur namelijk) of een aanvraag en dan antwoord ik zsm!

Good to know
Petrol
Manual
4 seats
Year of manufacture 2002
300 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Vignetten voor Duitse en Franse steden. Navigatie op aanvraag, helaas niet altijd aanwezig, dus graag vermelden bij de aanvraag.

Car location

Hi, I am Peter

Verified userMember since Dec 17, 2015

Owner

Wonend en ondernemend in het hartje van Rotterdam. Ik stel mijn auto's graag beschikbaar op de dagen dat ik ze niet nodig heb. De auto's zijn goed onderhouden en worden schoon en volgetankt klaargezet voor de huurder. Bij interesse, neem gerust contact op of bekijk via de agenda of de gewenste huurperiode nog beschikbaar is. Wie weet tot binnenkort!

Response rate100 %
Rented out378x

20 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Inez Sep 4, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Alexander May 30, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
It was a great experience dealing with Peter and a nice ride with the car. Very much recommend.

Sandra Apr 9, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Vera Aug 15, 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Peter is een vriendelijke verhuurder die alles uitlegt over zijn geliefde oude autootje. De Twingo rijdt prettig en is zuinig in gebruik. Graag weer!

Tessa Aug 9, 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Peter is een flexibel persoon. Toont begrip en komt relaxed over. De Twingo is een fijne auto zonder poespas die bovendien zuinig rijdt.

Kia Picanto

€ 30,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Fiat 500

€ 30,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Kia Picanto

€ 30,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Nissan NOTE

€ 27,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)