Renault Twingo van Hans

(*) (*) (*) (*) (*) 15 beoordelingen Delft 20x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Hans

Verhuurder

Over de auto

Auto delen is al langer een gedachte waar wij achter staan! We maken de laatste tijd hoofdzakelijk gebruik van de fiets en onze auto staat vaak stil. Omdat 'een diesel' bestemd is om er mee te rijden willen wij deze Twingo graag verhuren. Deze auto heeft nog een NAP stand van ruim 60.000 km, hetgeen ontzettend laag is voor een auto van dit bouwjaar(2011). Ondanks dat, is de auto altijd jaarlijks technisch zeer goed onderhouden geweest en heeft hij de nodige optische zorg gehad. Wij hebben in deze auto altijd met een rustig beleid gereden, het interieur zo schoon mogelijk gehouden en wij vragen dit aan de huurder ook zo voort te zetten. Rijdt met de turbo motor ontzettend fijn en is in het gebruik erg zuinig. De Twingo heeft zelfs een trekhaak, echter alleen voor de fietsdrager, altijd handig! Bij deze dieselmotor wordt een rustige rijstijl bij de eerste 30 km gevraagd zodat de motor goed op temperatuur komt. Let op: dit is beslist een niet-rokers(!) auto en wij vragen daarvoor respect te hebben. Auto ophalen/terugbrengen tussen 8:00-23:30u. Andere tijden in overleg.

Handig om te weten
Diesel
Handmatig
4 zitplaatsen
Bouwjaar 2011
100 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km (excl. fee)
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Inclusief gebruik TomTom!(op aanvraag). Bi-Xenon verlichting. Elektrisch verstelbare, verwarmde buiten-spiegels en elektrische zijramen. Verstelbare bestuurdersstoel(hoogte/lengte). USB-aansluiting 5V + aansluitkabels voor Android en iPhone toestellen. Telefoonhouder in ventilatierooster. Verschuifbare/opklapbare losse achterstoelen. Trekhaak alleen geschikt voor de fietsendrager! Eventueel meerprijs fietsdrager €3,50 per dag.

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Hans

Geverifieerde gebruikerLid sinds 31 jan. 2019

Verhuurder

Ik ben veel met sporten bezig naast het vele musiceren. De afgelopen jaren hebben wij weinig van de diesel- en benzine auto’s gebruik gemaakt vanwege het vervoer per fiets. De Twingo en de Mercedes hebben beiden een trekhaak, echter bij de Twingo is deze alleen voor de fietsdrager geschikt. Beide auto’s hebben ondanks de lage km-standen altijd de jaarlijks beurten gehad en zijn optisch goed onderhouden.

Reactiepercentage100 %
Auto verhuurd21x

15 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Mustafa 25 mei 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
Ik ben erg tevreden over de auot

Nick 28 apr. 2019

(*) (*) (*) (*) ( )
prima auto vriendelijke verhuurder

Fer 27 apr. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Trevor 25 apr. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
Bedankt Hans, de auto reed heerlijk!

Tom 21 apr. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Honda Stream

€ 30,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Peugeot 207 SW

€ 32,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Daihatsu Sirion 2

€ 25,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Peugeot 206 CC

€ 32,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)