Renault Trafic van Dani&Kurt

(*) (*) (*) (*) (*) 1 beoordelingen Den Haag 3x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Dani&Kurt

Verhuurder

Over de auto

Onze vrolijke Vlamingo is klaar voor jullie roadtrip in Nederland! De Vlaming heeft een springbox matras waar je met zn tweeen heerlijk in kan slapen. De vlamingo is een oud besje, vandaar dat we alleen verhuren voor tripjes in Nederland. Voorzien van alle alles wat je maar nodig hebt tijdens je campertrip. Zonnepaneel, kookgelegenheid met 3 pitten, koelkast op 220V, waterkraan met reservoir, vuilwater container, potta porti toilet, radio, 6 opbergkasten, 1 ruimte voor beddengoed, gascomfoor om buiten te koken. Luifel met pees. Kortom alles wat je nodig hebt om er een heerlijk weekend van te maken.

Handig om te weten
Benzine
Handmatig
2 zitplaatsen
Bouwjaar 1987
300 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

- Zonnepaneel - kookgelegenheid met 3 pitten - koelkast op 220V, waterkraan met reservoir - vuilwater container - potta porti toilet voor de hoge nood - radio - 6 opbergkasten - 1 ruimte voor beddengoed - gascompor om buiten te koken - camping tafeltje - 2 campingstoeltjes

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Dani&Kurt

Geverifieerde gebruikerLid sinds 21 jun. 2017

Verhuurder

Dani & Kurt; wij zijn rasechte levensgenieters wonende in Den Haag. Wij werken hard, reizen veel, overwinteren op Bali en werken in de zomer op o.a. op festivals in Nederland. Onze Tropical Renault camper is de perfecte bus om mee op surftrip, festival, een weekendje weg of langere tijd mee op pad te gaan. Aanwezig: - een gaspit; wasbak met kraan en koelkast. - basis benodigdheden; servies, pannetjes etc. - voortent - 2 klapstoelen en campingtafel - Indien de bus op stroom wordt aangesloten: waterkoker, grill, - chemisch toilet voor de hoge nood.

Auto verhuurd10x

1 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Roy 16 sep. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Inderdaad een 'oud besje', maar een leuke ervaring hier eens mee op pad te gaan.

Renault Master

€ 65,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

BMW 1-serie

€ 52,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Peugeot Expert

€ 55,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Volkswagen Golf Cabriolet

€ 50,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )