Renault Master Combi van Liza

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 0 beoordelingen Uitgeest 0x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Liza

Verhuurder

Over de auto

2 paards vrachtwagen te huur, B rijbewijs. Diesel. 3 zitplaatsen voorin. Laadvermogen 1250 kg. Ik vind het nog een beetje spannend omdat ik zuinig op "mijn waggeltje" ben, maar ik heb besloten toch mijn fijne paardenwagen aan te bieden voor verhuur. Ik heb onlangs een stuk bodem laten herstellen en er zit een nieuwe versnellingsbak in dus ik probeer mijn spaarpotje weer aan te vullen ;-) Deze grote, hoge, ruime en lichtte Renault Master paardenwagen rijdt superfijn en makkelijk. Het is laden, starten en plezier maken met deze wagen. Deze wagen is top onderhouden en 100% in orde. Dat is natuurlijk extra belangrijk als je paarden vervoerd. Aan de buitenzijde heeft de wagen wat cosmetische roestplekken zoals ze dat noemen. De basis van de auto is echter roestvrij en zeer goed. Dit heerlijk grote wagentje heeft zeeen van ruimte voor je paarden en voor al je paardenspullen. De wagen heeft een lichtstrook in het dak en veel raampjes waardoor de wagen zeer licht is van binnen. Paarden lopen gemakkelijk deze ruime en lichte wagen in.De paarden worden achterstevoren vervoerd, zij staan dan met hun hoofd aan het raam en bij de voerbakken. Je laadt de paarden via de zijklep. Eigenschappen: -2 paards -hoogte laadgedeelte 225 cm -lengte waar paard staat 195 cm -1250 kg laadvermogen -rijdt heerlijk, bijna als een gewone auto. -diesel, handmatig 5 versnellingen -3 zitplaatsen voorin -ruime zadelkamer met zitje, 2 zadelsteunen, 2 kasten en 2 hoofdstelhaken -reserveband ligt achterin, je wilt niet stranden met een lekke band -achter uitrij camera -camera, je kunt je paarden zien onderweg -verlichting in laadruimte -2 kleine airco's op batterijen in het laadruimte -2 ramen aan de zijkant en 1 raam aan de achterzijde -lichtkoepel op het dak voor extra daglicht in laadruimte -paarden staan achterstevoren -wanden paardendeel verzacht met schuimrubber -voerbakken ingebouwd De wagen verhuur ik zo schoon mogelijk, het is echter wel een paardenwagen dus her en der zal wat hooi of zand liggen. Ik maak de oppervlakken in de wagen wel even extra goed schoon met Dettol tegen ziektes.

Handig om te weten
Diesel
Handmatig
3 zitplaatsen
Bouwjaar 2004
150 vrije KM's per dag
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

-ruime zadelkamer met zitje, 2 zadelsteunen, 2 kasten en 2 hoofdstelhaken -reserveband ligt achterin, je wilt niet stranden met een lekke band -achter uitrij camera -camera, je kunt je paarden zien onderweg -verlichting in laadruimte -2 kleine airco's op batterijen in het laadruimte -2 ramen aan de zijkant en 1 raam aan de achterzijde -lichtkoepel op het dak voor extra daglicht in laadruimte -paarden staan achterstevoren -wanden paardendeel verzacht met schuimrubber -voerbakken ingebouwd

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Liza

Geverifieerde gebruikerLid sinds 9 nov. 2017

Verhuurder

Ik ben Liza Hollingsworth. 3 jaar geleden kocht ik een paardenwagen omdat ik dat gedoe met paardentrailers en laadproblemen helemaal zat was. Ik wilde een ruim hoog paardenwagentje wat lekker licht van binnen was en veel ramen had EN waar mijn paarden fijn in zouden lopen en fijn in zouden staan. Van dit wagentje heb ik nu al 3 jaar heel veel plezier en die lol gun ik andere ook. Met dit wagentje kan je zonder veel gedoe op pad met je paard voor een heerlijke buitenrit of een wedstrijd.

Auto verhuurd0x

0 beoordelingen

( ) ( ) ( ) ( ) ( )