Renault Kangoo from Jeltje

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 0 reviews Utrecht 2x rented out Owner

Rental by Jeltje

Owner

About the car

Hoi! Deze leuke oranje Renault Kangoo heb ik omgebouwd tot een campertje en zelf heb ik er Spanje mee doorgereisd. Nu ik weer in Nederland ben en in het centrum woon, gebruik ik hem niet veel meer. Ik deel hem daarom graag met anderen zodat meer mensen kunnen genieten van heerlijke kampeertripjes! Het is een betrouwbare auto en dankzij het inklapbare bedsysteem kan het zowel als personenauto (5 stoelen) als campertje gebruikt worden. Als je hem als campertje wilt gebruiken, moet ik je wel het systeem even uitleggen. In overleg is het ook mogelijk om mijn kampeerspullen te gebruiken :) (kookgerei, stoeltjes en tafeltje, etc.)

Good to know
Petrol
Manual
5 seats
Year of manufacture 2007
150 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Je kunt je telefoon verbinden via bluetooth carkit om eigen muziek af te spelen (geluid is niet fantastisch, maar prima). Als je de auto als campertje wilt gebruiken, heb ik de volgende accesoires die je in overleg kunt gebruiken: - Matras (vouwmatras, verrassend comfortabel) - Gordijnen - 2 kampeerstoeltjes + tafeltje - Kookgerei (1 pits gasfornuisje, gas, pan, bestek, afwasteiltje, peper, zout en nog wat basiskruiden) - 2 kussens (zelf schoon sloop meenemen) - 1-persoonsdeken (zelf overtrek meenemen) + slaapzak (als je liever je eigen hebt, dan die meenemen) - Gezellige lichtjes (neem voor de zekerheid batterijen mee)

Car location

Hi, I am Jeltje

Verified userMember since Aug 13, 2022

Owner

Hoi! Ik ben Jeltje en heb een oranje Renault Kangoo. Deze heb ik omgebouwd tot campertje (maar is ook te gebruiken als personenauto) en daarmee heb ik door Spanje gereisd. Nu ben ik weer in Nederland en woon ik in het centrum, waardoor ik mijn auto eigenlijk nauwelijks nodig heb. Dus ik deel hem graag met jou! Zelf vlucht ik graag zo nu en dan uit de stad en zoek ik de natuur op, misschien dat mijn auto jou daar ook bij kan helpen :)

Response rate100 %
Rented out1x
Response time Less than 1 hour

0 reviews

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Skoda Citigo

€ 35,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Fiat 500 Cabriolet

€ 52,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Opel Karl

€ 35,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Citroen C3

€ 40,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)