Renault Kangoo van Arie

(*) (*) (*) (*) ( ) 4 beoordelingen Oude-Tonge 9x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Arie

Verhuurder
Image of the car that can be rented

Over de auto

100 % electrische auto! Ik ben een enthousiast deelnemer van Project A15. Daarom mag jij mijn auto met € 5,00 korting lenen. Vul bij betaling daarvoor de volgende kortingscode in: TESTRIJDERARIE. Succes!

Handig om te weten
Elektrisch / Hybride
Automaat
2 zitplaatsen
Bouwjaar 2012
200 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Huur deze auto met € 5,00 korting door de Project A15 actie. Vul bij betaling kortingscode in: TESTRIJDERARIE Let op, dit is een 100 % elektrische auto, actieradius ongeveer 100 km daarna moet de accu opgeladen worden, volledig weer opladen neemt 7 uur in beslag!

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Arie

Geverifieerde gebruikerLid sinds 5 okt. 2014

Verhuurder

Auto verhuurd9x

4 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) ( )

Kees 28 sep. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
Top handige auto

Joop 19 jul. 2015

(*) (*) (*) (*) ( )
De elektrische Renault Kangoo rijdt bijzonder prettig. Groot bijkomend voordeel is dat er geen brandstof getankt hoeft te worden en dat de auto geen CO2 uitstoot heeft. De auto wordt opgeladen met volledig duurzaam opgewekte energie. Voor korte afstanden ideale auto. De auto stond netjes klaar, kortom alles OK.

David 3 mei 2015

(*) (*) (*) (*) ( )
Een fijne auto om in te rijden, veel ruimte om nog wat mee te kunnen nemen en we konden de auto gemakkelijk na de heenreis aan het stopcontact opladen.

Gijske 17 nov. 2014

(*) (*) (*) (*) ( )
Mooie betrouwbare auto. Goede locatie voor openbaar vervoer. Fijne ontvangst en goede uitleg. Helaas wat lastig met oplaadpunten, waar ik me van tevoren te weinig in verdiept had met het hoe en waar. Het rijdt verder heerlijk rustig , ook in een file heel gemakkelijk.