Renault Grand Scénic from Josha

(*) (*) (*) (*) (*) 1 reviews Koog aan de Zaan 1x rented out Owner

Rental by Josha

Owner

About the car

Een zeer nette goed onderhouden mpv met uitbreiding tot 7 zitplaatsen. auto rijdt op LPG. A very well maintained and clean MPV that has the ability to seat 7 people and runs on liquid gas LPG. 350km = +- 25 euro.

Good to know
LPG/CNG
Automatic
7 seats
Year of manufacture 2005
200 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Cruise control, parkeer sensoren, 2x panorama dak, full option elektrische inklapbare spiegels, start stop systeem, 6x 12v aansluitingen. Auto heeft zeer net interieur bijna nieuw, en de auto heeft op 1 klein deukje passagiers deur krasje en op de motorkap paar puntjes veder geen lakschade. stevige wegligging door de 18 inch met laag profiel. verbruik 10l lpg op 100km = ongeveer 7 euro. Ook heeft de auto een invalide aanpassing voor mensen met een rijbewijs met links gaspedaal. De pedalen zijn inklapbaar zodat ook mensen met een normaal rijbewijs er in kunnen rijden.

Car location

Hi, I am Josha

Verified userMember since Jul 1, 2015

Owner

Goedendag, ik zie me zelf als een niet al te moeilijke jongen, hoewel mijn ouders daar vast anders over dachten:P Ik ben langere tijd shopmanager en woon samen met mijn kat en vriendin. Ik kom uit een groot gezin met 6 broertjes en zusjes waar wij alles hebben leren delen, zo ook nu de auto! Als ik een gedeelte terug kan krijgen kan ik zelf de auto onderhouden en heeft iedereen er plezier van! Snappcar is hier voor de perfecte uitkomst.

Rented out10x

1 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Marloes Nov 15, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Geweldige auto, ontzettend vriendelijke verhuurder. Wij hadden een top dag met de auto van Josha, want oma kon met ons mee op de extra stoel.

Peugeot e-208

€ 49,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Mercedes Sprinter

€ 55,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Opel Movano

€ 59,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Citroen Jumper

€ 53,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)