Renault Clio from Babette

(*) (*) (*) (*) (*) 2 reviews Hilversum 4x rented out Owner

Rental by Babette

Owner

About the car

Onze auto heet TooToo en met TooToo kun je heerlijk lang comfortabel je dag door komen. Opladen en je eigen muziek aan, raampje open en gaan ! TooToo nodig? Stuur een berichtje! Kindjes en hondjes zijn welkom maar wel graag netjes achterlaten. Merci!

Good to know
Petrol
Manual
5 seats
Year of manufacture 2007
300 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

No other accessories

Car location

Hi, I am Babette

Verified userMember since Aug 27, 2016

Owner

Ik ben Babette, 35 jaar. Ik woon samen met mijn lieve man en onze kids. Wij doen veel op de fiets maar soms dus niet :-) mijn auto mag je dus lenen! Wel voorzichtig doen hoor. Hij is ons erg dierbaar. Hij heet TooToo en rijdt echt heerlijk ! Stuur me een berichtje! Groetjes!

Response rate83 %
Rented out4x

2 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Marck Sep 4, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Babette is geweldig! Het was mijn eerste SnappCar-huur, dus het was heel fijn dat ze na mijn huurverzoek meteen al een vriendelijk berichtje stuurde. Ik kwam een beetje aan de vroege kant om de auto op te halen, maar desondanks nam ze uitgebreid de tijd om me alles uit te leggen. De auto was in keurige staat, inclusief aardige details als een luchtverfrissertje, en reed als een zonnetje. Ook ‘tussendoor’ was het contact fijn: ik meldde dat ik bij het wegrijden mogelijk een verkeersdrempel geschampt had (bleek niet zo te zijn) en daar reageerde ze heel relaxed en geruststellend op. Bij het terugbrengen tenslotte nam Babette opnieuw alle tijd om samen stap voor stap de check-out te doorlopen. Echt een topervaring. Van zulke verhuurders moet SnappCar het hebben. Ik zeg: Babette for president! :-)

Sanne Jul 3, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Leuk mens en prima auto!

Skoda Citigo

€ 25,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Skoda Fabia

€ 32,50 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Ford S-Max

€ 32,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Nissan Micra

€ 25,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)