Peugeot 208 from Veronique

(*) (*) (*) (*) (*) 4 reviews Amsterdam 6x rented out Owner

Rental by Veronique

Owner

About the car

Onze elektrische 208 is nu ook voor jou beschikbaar. Wij gebruiken hem voornamelijk in het weekend waardoor wij hem doordeweeks kunnen verhuren. Wij vinden elektrisch rijden echt ontzettend fijn: Je hoort de 136 pk (100 kW) sterke motor vrijwel niet en de auto is bliksemsnel. Ook heb je standaard het gemak van een automaat. Dankzij de driefase-laadtechniek hoeft opladen niet lang te duren. Bij de juiste snellader kunnen de batterijen al binnen een halfuurtje voor 80 procent vol zijn. Verder is de elektrische 208 natuurlijk gewoon een 208. Dat betekent een sierlijk en eigenzinnig gestileerde auto. Met een lage zitpositie achter het eveneens laag geplaatste stuur, waar je overheen kijkt om het instrumentarium te kunnen zien (zie foto's). Dat instrumentarium is een juweeltje, dankzij ingenieuze 3D-techniek. Het moderne infotainment wordt ondersteund door TomTom-verkeersinformatie waardoor je kunt navigeren in het dashboard systeem. Wij houden onze kalender dagelijks bij en binnenkort is het ook mogelijk om keyless te boeken. Hopelijk heb je er net zoveel plezier van als wij! BELANGRIJKE INFORMATIE - De auto heeft een gemiddelde actieradius van 300 KM. Dit betekent dat je 300 KM kan rijden zonder hem opnieuw te moeten laden; - JE HOEFT NIET DE AUTO MET VOLLE TANK WEER TERUG IN TE LEVEREN. Je kunt de auto bij elke laadpaal laden met de laadpas die met de sleutels wordt geleverd. Kosten hiervoor worden achteraf nagerekend en moeten direct bij de verhuurder voldaan worden. Kosten hiervoor zijn €0,10 per KM (auto op benzine kost gemiddeld €0,14 per KM); - Langs de snelweg kan je de auto laden waarin hij binnen een half uur 80% geladen is. Bij een normale laadpaal duurt het 5 uur en 45 minuten voordat hij volledig geladen is bij een volle tank.

Good to know
Electric / Hybrid
Automatic
5 seats
Year of manufacture 2021
100 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

De dab-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Ook lekker handig is de audiobediening op het stuur. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het full map navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Met connected drive services kunt u muziek draadloos afspelen. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt.

Car location

Hi, I am Veronique

Verified userMember since Apr 2, 2021

Owner

Response rate100 %
Rented out6x

4 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Marsha Nov 12, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Vanwege last minute annulering andere snappcar wederom heerlijk genoten van deze auto. Dank Veronique voor het snelle reageren!

Marsha Nov 6, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Was gewoon wederom helemaal top! Veronique kwam dit keer in goed vertrouwen op basis van onze wederzijdse positieve ervaringen de sleutel brengen. Dit is waarom ik van Snappcar houd. Fijne gebruikers onder elkaar.

Marsha Sep 8, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Meest oprechte 5 sterren die ik ooit heb gegeven. Deze auto (gloednieuw en brandschoon) rijdt werkelijk zalig. Hij heeft geen mega ruime achterbak; wellicht goed om te weten. €0.10 p/km extra voor de elektra; iets om rekening mee te houden. Veronique reageerde direct, was ruim op tijd en in- en uitchecken gingen vlot edoch vriendelijk en behulpzaam. Echt super! Kijk nu al uit naar de volgende huur.

Marjolein Aug 29, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Wat een fijne auto! Dank voor de goede service!

Ford KA

€ 40,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Volvo C30

€ 35,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Toyota AYGO

€ 35,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Peugeot 2008

€ 35,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)