Peugeot 207 SW van Rein

(*) (*) (*) (*) (*) 27 beoordelingen Delft 31x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Rein

Verhuurder

Over de auto

De auto wordt corona-proof afgeleverd. Er ligt ontsmettingsspray in de auto. 5-deurs stationwagon. Hand geschakeld. Airbags. Elektrische pomp en reparatieapparaat voor de autobanden. Gevarendriehoek en gele hesjes. Houder voor de smartphone. Oplaadsnoer voor Smartphone (Android) Bekerhouder voor de bestuurder. Het aantal vrije kilometers is 150. Dit is als volgt berekend: - autokosten/km excl brandstof volgens ANWB: € 0,165 - mijn Snappcar dagvergoeding: € 24,75. - dit komt dus overeen met 150 km / dag. De prijs per kilometer (boven vrij) is € 0,15. Dat is dus iets lager dan mijn kostprijs. Dit aantal vrije kilometers geldt voor de eerste en de laatste dag. Bij meerdere dagen is het aantal vrije kilometers voor de tussenliggende dagen 75 km. Bij een voorbereidingstijd van minder dan 6 uur altijd meteen opbellen s.v.p. Als je vind dat het te lang duurt voordat ik reageer op jouw reserverings aanvraag, bel me dan meteen even. De auto heeft een parkeervergunning voor Zone C in Delft. In de auto-map zit een plattegrond van Zone C. Als je de auto laat wil terugbrengen kan ik je een tip geven over parkeerruimte.

Handig om te weten
Benzine
Handmatig
5 zitplaatsen
Bouwjaar 2011
150 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

cruise control All season banden Dakdragers voor skibox o.i.d.

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Rein

Geverifieerde gebruikerLid sinds 13 nov. 2018

Verhuurder

Mijn naam is Rein Geurtsen. De auto is van mijn partner, Jacqueline. Ik regel namens haar de verhuur van de auto. Als u de auto komt halen of terugbrengen raad ik u aan om als navigatie-adres in te voeren: Willemstraat 52, 2613 DV Delft.. Ik woon daar om de hoek, op Laan van Overvest 49. Daar moet u ook de sleutel en de auto-map afgeven. De Laan van Overvest is namelijk nogal moeilijk te bereiken. De auto heeft een parkeervergunning voor Zone C in Delft. In de auto ligt een map met alle documenten. Daarin zit ook een plattegrond van zone C. .

Reactiepercentage100 %
Auto verhuurd31x

27 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Saleh 6 jun. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Nezami 20 mrt. 2021

(*) ( ) ( ) ( ) ( )
Rijdt van A naar B. Meneer was wel wat minder vriendelijk. 9:00 zou ik zijn auto inleveren. Kom daar 8:45 aan en hij liet mij expres een kwartier wachten. Daarna wilde hij dat ik zijn auto op de aangewezen plek zou parkeren terwijl dat een parkeerplaats voor elektrische auto's is. Ook had ik zijn auto niet eens 20 meter verderop gezet, dus maar een minuutje lopen. En daar bovenop kwam hij met een krasje op zijn auto aan terwijl dat er al was. Sterker nog, zijn auto zat al onder krassen e.d. voordat ik zijn auto ging huren.

Leora 15 mrt. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
fijne verhuurder

Ludolf 28 feb. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Goede uitleg gehad van verhuurder over auto. Auto rijdt prima.

Gijs 26 jan. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
I had a great experience. He is a really kind man, explained the use of the car well. And was very quick in replying to my messages

Ford Galaxy

€ 37,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Seat Alhambra

€ 37,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Nissan Pixo

€ 25,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Kia Picanto

€ 30,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)