Peugeot 206 van Femke

(*) (*) (*) (*) ( ) 2 beoordelingen Utrecht 2x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Femke

Verhuurder

Over de auto

De Peugot rijdt lekker. Heeft voor de liefhebber de mogelijkheid om 'gouden oude' cd's te draaien of radio te luisteren. De auto is altijd goed onderhouden en oogt jonger dan dat ie is. Ik leen 'm vaker uit aan vrienden en zet 'm nu ook graag op SnappCar zodat jij 'm kunt gebruiken. Ik maak er zelf een sport van zo zuinig mogelijk te rijden en daar helpt deze blauwe rakker mij goed bij. Veiligheidsextra's: check. Geslotenbrievenbus teruggave: mogelijk. Eind december vorig jaar is er meteen een reparatie van de lampen geweest, het hele element is vervangen en er zitten nieuwe voorbanden op voor de veiligheid met het natte weer, zeker deze winter. Veel rijplezier!

Handig om te weten
Benzine
Handmatig
5 zitplaatsen
Bouwjaar 2001
200 vrije KM's per dag
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Cd speler, dakraam.

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Femke

Geverifieerde gebruikerLid sinds 30 sep. 2020

Verhuurder

Een auto geeft vrijheid. Wat ik daarmee doe? Ritjes maken naar de natuur. Maar een auto is ook een dure hobby en een terechte milieubelasting. Zo duurzaam mogelijk proberen te zijn in de keuzes die ik maak (kleding, wonen, werk), maar ook proberen te denken in mogelijkheden: dus SnappCar!

Reactiepercentage100 %
Auto verhuurd2x

2 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) ( )

Paula 29 dec. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Fijne en schone auto, rijdt heerlijk. De snelheidsmeter doet het niet, maar dat is met een app zo opgelost. Femke reageert snel en is heel vriendelijk en flexibel. Zeker voor herhaling vatbaar!

Audrey 1 dec. 2020

(*) (*) (*) ( ) ( )
Femke is een hele aardige en flexibele verhuurster. Wat dat betreft zeker een positieve ervaring. Nadeel was wel dat snelheidsmeter in de auto het niet doet en dat vonden wij toch niet prettig. Daarbij kwam dat linker voor en achterlicht het niet deden. Dat was waarschijnlijk toevallig net even pech hebben, maar toch niet zo handig. Mogelijk dat hij na een goede beurt in de garage zonder mankementen weer mee kan en dan is het echt een prima auto met fijne verhuurder.

Citroen C3

€ 30,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Opel Astra Wagon

€ 27,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Renault Twingo

€ 25,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Toyota AYGO

€ 22,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)