Opel Karl from Barbara

(*) (*) (*) (*) (*) 76 reviews Amsterdam 95x rented out Owner

Rental by Barbara

Owner

About the car

Deze nieuwe 5-deurs Quantum Grey Opel Karl lease ik sinds kort via Snappcar. In de buurt van Carré. Rijdt extreem zuinig, is super betrouwbaar en zowel op korte als lange afstanden zeer comfortabel. Met het Keyless systeem is geen sleuteloverdracht nodig, de kilometerstand en het brandstofniveau worden automatisch doorgegeven aan SnappCar en de auto hierdoor altijd makkelijk te vinden. Liever persoonlijke sleuteloverdracht? Geen probleem, maar geef dit even aan in je berichtje. Metro en tram zijn nog niet een halve minuut lopen van mijn huis. Gratis parkeren groot deel van Centrum, Gebied 1 en 3 (zie A4tje in dashboardkastje). Tank is vol, dus graag ook afgetankt weer retour. Altijd plek om de auto weer te parkeren. Veel plezier ervan! This new 5-doors Quantum Grey Opel Karl I lease from Snappcar. Extreme economically and super reliable. Comfortable on short as wel as long distances. Because of keyless system no need for key transfer, automatically mileage and fuel level will be passed around by Snappcar and car is easy to find by location finder. If you prefer personal keytransfer, no problem. Let me know by sending a message. Listen to your own music by auxcable and holder for navigation. Metro and tram just half a minute walking distance. Free parking Centre area 1 & 3. Gasoline is full, so pls refill on your way back. Always parking space in the street. Have fun & enjoy!

Good to know
Petrol
Manual
5 seats
Year of manufacture 2018
100 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km

SnappCar Keyless

Open this car with the app, without the owner needing to be there!

Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Aansluiting om alle mobieltjes op te laden

Car location

Hi, I am Barbara

Verified userMember since Oct 13, 2016

Owner

Hoe meer mensen plezier hebben van mijn auto, hoe beter. Zelf heb ik de auto niet echt vaak nodig, dus beschikbaarheid is groot. Rijdt extreem zuinig (gemiddeld 1 op 20.4). Super comfortabele auto, groot rijcomfort en fijne stoelen. Krijgt elk jaar een goede onderhoudsbeurt. Zo goed als altijd parkeerplek voor de deur beschikbaar. Ik woon in de buurt van Carré, metro en tram zijn nog niet een halve minuut lopen van mijn huis.

Response rate88 %
Rented out343x

76 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Jens May 26, 2022

(*) ( ) ( ) ( ) ( )
Niet blij met deze verhuurder. Communicatie was erg moeilijk voor en na de boeking. Ook erg zakelijk en onpersoonlijk. In de haast - en in goed vertrouwen - had ik bij aanvang geen foto's van de auto gemaakt. Van Snappcar kreeg ik te horen dat ik schade had gereden (wat naar mijn mening niet zo was). Het feit dat Barbara mij niet gewoon even belde om te overleggen was voor mij een reden om het niet te vertrouwen, en zorgde voor hoofdpijn omdat ik er bij Snappcar achteraan moest. Oja, dit volgde op de door Barbara opgelegde 'boete' van 10 euro voor het niet aftanken. Mijn fout natuurlijk, maar de reden die ze gaf, 'ik heb hier moeite voor moeten doen en daar vraag ik 10 euro voor bovenop de benzinekosten', zorgde voor ergernis. Wat mij betreft is dit alles ook het gevolg van de Keyless uitvinding, waardoor de geest van Snappcar - buren die auto's aan elkaar verhuren en elkaar (leren) kennen - naar de achtergrond verdwijnt. Met Keyless wordt Snappcar een anoniem en zakelijk verhuurplatform, en daar zitten dan verhuurders als Barbara bij.

Mirjam May 25, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Fijne auto, fijn contact met eigenaar, makkelijk parkeren eenmaal weer terug.

Costel May 24, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
it was wonderful and very easy

Annika May 22, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Helemaal top!

Debby May 21, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Superzuinige auto. Aan genaam contact met de eigenaar.

Honda Civic

€ 25,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Opel Astra Wagon

€ 30,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Toyota AYGO

€ 30,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Fiat Panda

€ 25,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)