Opel Karl from Marijn

(*) (*) (*) (*) (*) 155 reviews Utrecht 185x rented out Owner

Rental by Marijn

Owner

About the car

Betrouwbare Opel Karl met: Vochtige wegwerp-ontsmettingsdoekjes om het stuur, de versnellingspook en het dashboard goed te reinigen voor en na gebruik. Dit ivm het Corona virus. En: Airconditioning - compact - zuinig - geen Snappcar-reclamestickers - zonder sleuteloverdracht maar zelf eenvoudig openen via de app --- Hoi! Ik verhuur mijn auto, nieuw sinds maart 2019. Zoek je een schone, goed onderhouden, compacte en vooral zuinige auto met meer dan voldoende ruimte voor het vervoeren van personen en spullen? Zoek niet verder en boek mijn Opel Karl! :-) Mijn auto is op te halen in het centrum van Utrecht, op een paar minuten lopen van Utrecht Centraal Station. De auto is van alle gemakken voorzien, zoals een USB-ingang en een USB-lader voor elk type telefoon. De auto heeft airconditioning, een start-stop-systeem, FM-radio en Bluetooth voor je eigen muziek. Open de auto eenvoudig met je smartphone, 24 uur per dag. Je reservering wordt direct geaccepteerd. Je kunt dus ook meteen op weg! De auto staat altijd volgetankt voor je klaar. En dient ook weer volgetankt afgeleverd te worden. Vergeet je te tanken, dan reken ik 10 euro boven op de volle tank omdat ik dan voor je moet aftanken. Zo garandeer ik altijd een volle tank voor elke huurder!

Good to know
Petrol
Manual
5 seats
Year of manufacture 2019
100 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km

SnappCar Keyless

Open this car with the app, without the owner needing to be there!

Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

- Hygiënische doekjes ivm Corona - USB-ingang - USB-lader voor elke smartphone - Smartphonehouder - Veiligheidsdriehoek + hesje + veiligheidshamer

Car location

Hi, I am Marijn

Verified userMember since Dec 27, 2019

Owner

Hoi! Ik ben Marijn. Graag deel ik mijn zuinige Opel Karl met je. De tank is bij het ophalen altijd vol en ik hou de auto schoon en netjes. Ook is de auto Corona-proof met hygiënische doekjes om stuur, versnellingspook en dashboard schoon te maken. Je opent de auto zelf met de Snappcar app. Er zitten geen Snappcar-stickers op de auto dus je rijdt lekker anoniem. Boek gerust mijn auto en stuur me een berichtje als je vragen hebt! :-)

Response rate86 %
Rented out184x

155 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Lidewij Jan 16, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Geweldig

Gabriele Jan 8, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Hendrik Jan 2, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
zeer fijn bakkie :) geslaagd!

Neel Jan 1, 2022

(*) (*) (*) (*) ( )
goed geregeld

Rob Dec 27, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Fijne en nette auto, een aanrader!

Opel Karl

€ 32,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Fiat Panda

€ 32,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Skoda Yeti 1.2 TSI

€ 35,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Renault Captur

€ 35,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)