Opel Corsa from Peter

(*) (*) (*) (*) (*) 41 reviews Rotterdam 70x rented out Owner

Rental by Peter

Owner

About the car

Deze leuke, zuinige en goed onderhouden auto wordt verhuurd. Hij wordt met een volle tank meegegeven en moet ook weer met een volle tank terugkomen. Voor de Duitse en Franse steden zijn de vignetten (de stickers) aanwezig. Evenals de winterbanden voor de landen waar dat verplicht is tijdens de winter. Je krijgt er de maximaal mogelijke gratis km’s bij per dag (300) en de laagst mogelijke meerprijs voor teveel gereden km’s. Naar het buitenland, lange afstanden, langere periode of gewoon een weekendje weg: het is allemaal mogelijk! Met een Bluetooth radio om je eigen muziek af te spelen, te bellen en via de USB poort ook he telefoon op te laden (neem je eigen kabeltje mee!) Stuur gerust een berichtje (vergeet niet in je berichtje te vermelden dat het om de Corsa gaat, heb nog een auto te huur namelijk) of een aanvraag en dan antwoord ik die zsm! PS. Wordt niet korter dan twee dagen verhuurd.

Good to know
Petrol
Manual
5 seats
Year of manufacture 2006
300 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Radio met bluetooth aanwezig. Navigatie op aanvraag (losse TomTom te leen, maar niet altijd beschikbaar). Duits en Frans vignet aanwezig voor de Duitse en Franse steden. All-Season banden gemonteerd, geldig voor alle wintereisen in Europa!

Car location

Hi, I am Peter

Verified userMember since Dec 17, 2015

Owner

Wonend en ondernemend in het hartje van Rotterdam. Ik stel mijn auto's graag beschikbaar op de dagen dat ik ze niet nodig heb. De auto's zijn goed onderhouden en worden schoon en volgetankt klaargezet voor de huurder. Bij interesse, neem gerust contact op of bekijk via de agenda of de gewenste huurperiode nog beschikbaar is. Wie weet tot binnenkort!

Response rate100 %
Rented out378x

41 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Khushraj Nov 15, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Nice Car. Fuel efficient and powerful enough. We rode about 1200 km in 2 days, comfortably, across international borders.

Roy Nov 8, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Peter is very flexible, and easy to communicate with. The car is older, but functions perfectly and without problems. Average consumption of 5.5 L/100 km. Great value for money, so highly recommended!

Pauline Nov 1, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Goede communicatie. Flexibele verhuurder. Prettige auto.

van der Schans Oct 22, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Eigenaar is vriendelijk en flexibel.

Max Oct 7, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Kia Picanto

€ 30,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Fiat 500

€ 30,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Kia Picanto

€ 30,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Nissan NOTE

€ 27,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)