Opel Corsa from Peter

(*) (*) (*) (*) (*) 91 reviews Rotterdam 154x rented out Owner

Rental by Peter

Owner

About the car

Deze leuke, ruime, zuinige en goed onderhouden auto wordt verhuurd. Hij wordt met een volle tank meegegeven en moet ook weer met een volle tank terugkomen. Benzine (Euro 95). Voor de Duitse en Franse steden zijn de vignetten (de stickers) aanwezig. Ook het vignet voor Zwitserland (2023) is aanwezig. Evenals de winterbanden voor de landen waar dat verplicht is tijdens de winter. Je krijgt er de maximaal mogelijke gratis km’s bij per dag (1.000!) en de laagst mogelijke meerprijs voor teveel gereden km’s. Naar het buitenland, lange afstanden, langere periode of gewoon een weekendje weg: het is allemaal mogelijk! Met een Bluetooth radio om je eigen muziek af te spelen, te bellen en via de USB poort ook je telefoon op te laden (neem je eigen USB laadkabeltje mee!). Stuur gerust een berichtje (vergeet niet in je berichtje te vermelden dat het om de Corsa C gaat, heb nog een auto te huur namelijk) of stuur een aanvraag en dan antwoord ik die zsm! PS. Wordt niet korter dan twee dagen verhuurd.

Good to know
Petrol
Manual
5 seats
Year of manufacture 2006
1000 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Radio met bluetooth aanwezig. Duits en Frans vignet aanwezig voor de Duitse en Franse steden. Ook het vignet voor Zwitserland (2023) is aanwezig. All-Season banden aanwezig, geldig voor alle wintereisen in Europa!

Car location

Hi, I am Peter

Verified userMember since Dec 17, 2015

Owner

Wonend en ondernemend in het hartje van Rotterdam. Ik stel mijn auto's graag beschikbaar op de dagen dat ik ze niet nodig heb. De auto's zijn goed onderhouden en worden schoon en volgetankt klaargezet voor de huurder. Bij interesse, neem gerust contact op of bekijk via de agenda of de gewenste huurperiode nog beschikbaar is. Wie weet tot binnenkort!

Response rate89 %
Rented out549x

91 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Anne Nov 16, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
De auto rijd prima. Communicatie met Peter is erg fijn. Zeker aan te raden!

Lous Nov 9, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Fijn autootje, meedenkende eigenaar en goede communicatie.

Christiaan Sep 29, 2023

(*) (*) (*) (*) ( )
Was an awesome drive down to France Paris. Unfortunately the car had mechanical problems but I was helped with alternative option.

Lisette Sep 17, 2023

(*) (*) (*) (*) ( )
Peter is zeer vriendelijk en flexibel! Auto technisch goed onderhouden en rijdt prima maar was wel echt vies toen ik hem ophaalde, niet rommelig na de vorige boeking maar heel lang niet goed schoongemaakt. Dat hebben we dus eerst nog zelf gedaan voordat er er mee vertrokken. Een carkit heb ik niet gezien, maar heb ik weliswaar ook niet naar gevraagd. Misschien mijn naïviteit, maar ik had ook bij een oudere auto wel centrale deurvergrendeling verwacht, dit zit er niet in. Voor een korte rit prima, maar zonder airco in de zomer niet handig voor langere afstanden.

Ilse Sep 5, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Prima auto en fijne verhuurder!

Kia Picanto

€ 30,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Renault Twingo

€ 28,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Peugeot 107

€ 25,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Toyota AYGO

€ 25,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)