Opel Corsa van Halil

(*) (*) (*) (*) (*) 2 beoordelingen Amsterdam 4x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Halil

Verhuurder

Over de auto

Bij deze een heerlijk rijdende, zuinige, nette gezinsauto. Ik gebruik de auto lang niet elke dag en ben zeer flexibel in mijn planning, dus daarom verhuur ik mijn auto. Dit is een super zuinig wagen met minimaal 1op25 en omdat het een dieseltje is, is het zeker voor langere periode en afstanden(bv het buitenland) zeer aantrekkelijk. Niets is te gek! Evt. Met een kinderzitje verkrijgbaar.

Handig om te weten
Diesel
Handmatig
5 zitplaatsen
Bouwjaar 2011
100 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Bleutooth, aux verbinding

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Halil

Geverifieerde gebruikerLid sinds 12 aug. 2016

Verhuurder

Auto rijden is mijn passie, graag rijd ik overal heen. Zo heb ik al wat landen afgevinkt in Europa. Denk aan een tour door Kroatie, Italie, Spanje, Griekenland, Frankrijk, en Turkije. Ik beschik nu over een paar auto's en ik heb ze lang niet altijd nodig. Graag deel ik mijn auto's met jou, zodat ook jij kan genieten van de heerlijk rijdende auto's en wie weet maak jij ook zo een buitenlandse tour. Ik kan je zeker wat tips meegeven;-) Verder ben ik zeer flexibel in tijd en locatie en kan op ieder moment van de dag en nacht de auto overhandigen. Ook last minute boekingen lukt mij voor bijna 100%.. Maar zo kunnen we ook afspreken in Zaandam, Amsterdam Osdorp, Noord (dichtbij de pont) en Tuindorp (1e afslag na Coentunnel) en op afspraak eventueel anders... De auto is ook voor langere periodes en voor het buitenland beschikbaar. Niets is te gek!

Auto verhuurd199x

2 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Natasha & Matthias 20 apr. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
Perfect

Erwin 27 dec. 2018

(*) (*) (*) (*) (*)
Naast dat het een fijne auto is om in te rijden, is Halil is top huurder. Duidelijke communicatie en de flexibiliteit van Halil is een pluspunt.

Toyota Yaris

€ 30,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Ford Fiesta

€ 32,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Kia Rio

€ 35,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Ford Fiesta

€ 32,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)