Opel Combo van Artijn

(*) (*) (*) (*) (*) 37 beoordelingen Rotterdam 41x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Artijn

Verhuurder

Over de auto

Deze Opel Combo ecoflex (2014) is de ideale auto voor een kleine verhuizing / het vervoeren van goederen! De auto heeft 2 zitplaatsen en is voorzien van airconditioning en parkeersensoren. De laadruimte van de Opel Combo biedt genoeg ruimte om twee europallets naast elkaar te vervoeren (dat u het weet) en is voorzien van een beschermende anti-slip rubber mat. In het vakje van de rechter deur ligt een spanband voor als dat nodig is. Een ideaal busje voor klein transport. ******* Het busje heeft voor aanvang van de huur een volle tank, graag het busje ook weer met een volle tank terug, tenzij anders afgesproken. Groetjes, Artijn ************************ De afmetingen van de laadruimte: De breedte van de laadruimte is 1.22m bij de wielkasten (tot 1.70 bij de schuifdeur). De lengte van de laadruimte is 1.77m gemeten over de laadvloer, de lengte loopt iets af omhoog naar 1.65m. De hoogte is 1.30m.********* De auto heeft een parkeervergunning voor zone 63 (voor meer info: https://rotterdam.geostart.nl/parkeren#51.8854/4.3540/51.9722/4.6362/brt/2980/). Als u vragen heeft kunt u altijd een berichtje sturen. If you have any questions (or want a translation) please send me a message. De auto is op 7-7-2021 bij de garage geweest voor onderhoud.

Handig om te weten
Diesel
Handmatig
2 zitplaatsen
Bouwjaar 2014
100 vrije KM's per dag
+ KM € 0,20 per extra km

SnappCar Keyless

Deze auto kun je openen met de app, zonder dat de verhuurder erbij hoeft te zijn.

Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Radio, parkeersensoren, start stop systeem

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Artijn

Geverifieerde gebruikerLid sinds 15 apr. 2019

Verhuurder

Hoi! Ik ben Artijn, in bezit van een bestelbusje dat niet iedere dag gebruikt wordt, op deze dagen kunt u de auto huren.

Reactiepercentage71 %
Auto verhuurd41x

37 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Diego 12 jul. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Super fijne auto om mee te rijden! Ik kom met gemak verlengen en de auto rijdt nog eens zuinig! Alle ruimte kon ik goed benutten, super!

Jun 4 jul. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

yas 4 jul. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Aardig eigenaar. perfect auto.

Matthijs 27 jun. 2021

(*) (*) (*) ( ) ( )
Het is een bijzondere combo. Het is moeilijk om de deur open te krijgen met de sleutel. We hebben zeker 15 minuten staan draaien met die sleutel totdat hij open ging. Dat is niet echt efficiënt tijdens een verhuizing. Daarnaast werkt op slot zetten op afstand niet. Sluiten met de sleutel is dan nodig, maar dan is de deur aan de kant van de bijrijder niet op slot. De schakelpook is echt lam een schakelt lastig. Je moet hem echt in zijn versnelling rammen soms. De koppeling laten opkomen is ook zeer abrupt waardoor ik meerder keren ben stil gevallen bij een helling/hobbel. Verder maakt het sturen bij korte bochten een soort knakkend geluid. Niet echt rustgevend om heel eerlijk te zijn. Lang verhaal. Gisteren was ik op de terugweg zo gefrustreerd dat ik al van plan was om een 1 achter te laten. Toen dacht ik, laat het even een dag rusten. Vandaag dacht ik eraan een om 2 sterren te geven, maar toen zag ik dat de meeste mensen een 5 geven. Dus toen dacht ik, laat ik geen eikel zijn, ik geef een 3. Het is tenslotte ook maar een huur auto.

Annemieke 26 jun. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Hele fijne bus, precies genoeg ruimte voor kleine verhuizing en rijd gemakkelijk op de weg.

Peugeot Partner

€ 32,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Peugeot 108

€ 30,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Fiat 500

€ 30,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Kia Picanto

€ 30,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)