Opel Astra Wagon from Marc

(*) (*) (*) (*) (*) 54 reviews Utrecht 65x rented out Owner

Rental by Marc

Owner

About the car

Dit is Joop: onze comfortabele en zuinige Opel Astra met veel luxe opties. Ideaal voor weekendjes weg, vakanties (ook buitenland) of om spullen mee te vervoeren. Parkeren in de buurt rondom het huis is gratis (in de auto ligt een plattegrond met de exacte kosteloze zone). Aangezien we het zonde vinden als ie stilstaat, bieden we hem aan via Snappcar. Wat zijn de noemenswaardige extra's? (1) Zuinig; zeker voor een station (6.5L/100km). (2) Veel laadruimte in de kofferbak; en uit ervaring weten we dat je - met achterbank plat - er minstens twee racefietsen in kwijt kan (natuurlijk na demonteren voorwiel). (3) Inclusief aux kabel; de bijrijder is je DJ. (4) Inclusief 12V oplader en kabels voor Samsung (USB-C) en iPhone en telefoon-standaard. (5) Geïntegreerde navigatie met CDs van Europa (al gebruiken wij liever onze telefoon). (6) Stoelverwarming, leren bekleding en parkeersensoren achter. (7) Geïntegreerde bluetooth voor handsfree bellen. (8) Trekhaak. (9) Dakdragers (in overleg beschikbaar). (10) Winter- en zomerbanden; zodat je altijd veilig de weg op kunt (en wat tevens verplicht is in o.a. Duitsland en Oostenrijk). Huisdieren toegestaan in de achterbak, mits eigen kleedje oid wordt gebruikt.

Good to know
Petrol
Automatic
5 seats
Year of manufacture 2010
150 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Parkeersensoren achter. Dakdragers zijn beschikbaar in overleg.

Car location

Hi, I am Marc

Verified userMember since Nov 27, 2019

Owner

Ik woon in Utrecht met mijn vriendin en werk als wetenschapper in het UMC. Om bezoekjes naar familie&vrienden gemakkelijker te maken en voor vakanties niet afhankelijk te zijn van de auto van onze ouders, hebben we korte tijd geleden Joop aangeschaft, een ruime en betrouwbare Opel station. Ons motto is dat auto's zoveel mogelijk gebruikt moeten worden. Vandaar dat we Joop in de verhuur aanbieden via SnappCar

Response rate100 %
Rented out66x

54 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Thirza Nov 28, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Harry Nov 5, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Hele prettige verhuurders. Fijne auto. Aanbevolen!

Eric Sep 27, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Very well kept car, comfortable ride. Good for longer journeys as well. Comes with all kinds of adapters and cables for your phone and Marc is very helpful, prepared and quick to reply. Highly recommend!

Misja Sep 8, 2021

(*) (*) (*) (*) ( )
Snel geregeld, prima auto 👍

Lando Sep 4, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Top

Daihatsu Cuore

€ 30,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Toyota AYGO

€ 30,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Seat Leon

€ 32,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Fiat 500

€ 30,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)