Nissan Micra van Peter

(*) (*) (*) (*) (*) 8 beoordelingen Rotterdam 14x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Peter

Verhuurder

Over de auto

Het is een iets ouder autootje met een lage km-stand en rijdt nog prima! Bij de huur zit de maximale 300km per dag gratis erbij, daarna € 0,15 per km. Reken dus even voor jezelf uit wat voordeliger is: een extra dag huren (+300km) of de geplande km's extra betalen achteraf. De auto wordt met een volle tank verhuurd. De huurder dient de auto weer geheel af te tanken voor het inleveren van de auto. Zowel in de stad als op de snelweg zal deze zuinige (+-1op15, afhankelijk natuurlijk van de rijstijl) en betrouwbare goed onderhouden auto je niet in de steek laten. Het Duitse vignet is aanwezig! Door mijn werk is ophalen op zaterdag en/of zondag meestal niet mogelijk of lastig te regelen. Terugbrengen kan wel altijd. Als je voor een weekend wilt boeken, het liefst op vrijdag (of eerder) ophalen vóór 16:00. Mocht het niet anders kunnen, dan komen we er altijd wel uit. Deze auto staat tevens te koop. De auto is in september dit jaar APK goedgekeurd met een grote beurt (bougies, olie, filters, remblokken). De auto heeft een lage km-stand (ca. 77.500) en is goed onderhouden.

Handig om te weten
Benzine
Handmatig
5 zitplaatsen
Bouwjaar 1997
300 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km (excl. fee)
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Vignet voor Duitse steden. Navigatie op aanvraag, helaas niet altijd aanwezig, dus graag vermelden bij de aanvraag. Radio met Bluetooth en USB aanwezig.

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Peter

Geverifieerde gebruikerLid sinds 17 dec. 2015

Verhuurder

Wonend en ondernemend in het hartje van Rotterdam. Ik stel mijn auto's graag beschikbaar op de dagen dat ik ze niet nodig heb. De auto's zijn goed onderhouden en worden schoon en volgetankt klaargezet voor de huurder. Bij interesse, neem gerust contact op of bekijk via de agenda of de gewenste huurperiode nog beschikbaar is. Wie weet tot binnenkort!

Reactiepercentage100 %
Auto verhuurd320x

8 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Edith 28 okt. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
Vriendelijke verhuurder, ik kon goed met Peter overleggen over kleine aanpassingen met het ophalen en brengen van de auto. Ook fijn dat hij meerdere auto's heeft staan, mocht er dan eens iets zijn met één van de auto's, dan kan hij een alternatief bieden (zoals bij ons!). De Nissan Micra rijdt prima. Het is een eenvoudige auto, maar gelukkig is de temperatuur goed te regelen en er hoeft niet heel veel benzine in voor een ritje door het land. Met 4 personen heel goed te doen! dankjewel Peter!

Lieke 7 okt. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Lukas 16 sep. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
What a great car, it runs perfectly fine!

Niall 22 jul. 2019

(*) (*) ( ) ( ) ( )
Car broke down on the highway, probably because it's so old. Peter was very helpful and organized a replacement car with Snapcar

Darling 3 jul. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
Dankje wel! Dat ik je auto mocht huren ik heb er fijn in gereden thanks!!!

Ford KA

€ 20,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Mitsubishi Colt

€ 22,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)