Nissan Micra van Peter

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 0 beoordelingen Rotterdam 1x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Peter

Verhuurder

Over de auto

Het is een iets ouder autootje met een lage km-stand en rijdt nog prima! Deze auto staat tevens te koop. 300km per dag gratis, daarna € 0,15 per km. Zowel in de stad als op de snelweg zal deze zuinige (+-1op15, afhankelijk natuurlijk van de rijstijl) en betrouwbare goed onderhouden auto je niet in de steek laten. De auto wordt met een volle tank verhuurd. De huurder dient de auto weer geheel af te tanken voor het inleveren van de auto. Het Duitse vignet is aanwezig! Door mijn werk is ophalen op zaterdag en/of zondag meestal niet mogelijk of lastig te regelen. Terugbrengen kan wel altijd. Als je voor een weekend wilt boeken, het liefst op vrijdag (of eerder) ophalen voor 16:00. Mocht het niet anders kunnen, dan komen we er altijd wel uit.

Handig om te weten
Benzine
Handmatig
5 zitplaatsen
Bouwjaar 1997
300 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km (excl. fee)
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Vignet voor Duitse steden. Navigatie op aanvraag, helaas niet altijd aanwezig, dus graag vermelden bij de aanvraag. Radio met Bluetooth en USB aanwezig.

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Peter

Geverifieerde gebruikerLid sinds 17 dec. 2015

Verhuurder

Wonend en ondernemend in het hartje van Rotterdam. Ik stel mijn auto's graag beschikbaar op de dagen dat ik ze niet nodig heb. De auto's zijn goed onderhouden en worden schoon en volgetankt klaargezet voor de huurder. Bij interesse, neem gerust contact op of bekijk via de agenda of de gewenste huurperiode nog beschikbaar is. Wie weet tot binnenkort!

Reactiepercentage100 %
Auto verhuurd306x

0 beoordelingen

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Daihatsu Cuore

€ 22,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Opel Corsa

€ 20,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Suzuki Swift

€ 22,50 per dag

(*) (*) (*) ( ) ( )

Volvo 440

€ 22,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)