Nissan Leaf from Jesse

(*) (*) (*) (*) (*) 3 reviews Bussum 5x rented out Owner

Rental by Jesse

Owner

About the car

Een elektrische auto in Bussum! Met parkeervergunning voor Bussum-Oost (dus niet opladen in Bussum-centrum). Ik zet mij in voor duurzaamheid en wil met deze Franse 100% elektrische Nissan Leaf Visia 24kWh het elektrisch rijden en deelauto rijden promoten. De auto is vrij ruim, ook de kofferbak. De voorstoelen hebben stoelverwarming. De actieradius is tussen de 110-150km (110-120km snelweg) Lange stukken zijn prima mogelijk met wat planning zodat je bij snelladers kunt laden. In NL is dat uitstekend geregeld, o.a. via Fastned langs de snelwegen, zie https://fastnedcharging.com/nl/. In het buitenland moet je van tevoren je route en laadpunten plannen met een app. Een mooie website met EVtips kan men hier vinden http://www.ledsdoitnow.nl/evtips.html/. Hier zijn ook de apps en kaarten met snelladers te vinden. Laadpassen zijn in de auto en een uitleg hiervan eveneens als gebruik van de Leaf en het (snel)laden. De stroomkosten zit bij Snappcar er niet bij en daarvoor reken ik 10 cent per kilometer, dan hoeven we dus niet de accustand voor en na te gebruiken.

Good to know
Electric / Hybrid
Automatic
5 seats
Year of manufacture 2016
100 free KM's per day
+ KM € 0,25 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

CD speler Kinderzitje of zitverhoging optioneel Een dubbele lader zodat deze met 6,6kW kan laden (alleen bij 22kW laadpaal) = +/- 45km extra range per uur opladen. Naast deze lader ook granny lader om overal op 230V te kunnen laden + oplaadkabel + laadpassen Stoelverwarming bestuurder (bijrijder optioneel)

Car location

Hi, I am Jesse

Verified userMember since Dec 5, 2020

Owner

Ik wil meer ruimte voor groen en leven en schonere lucht voor onze kinderen, dus moeten we elektrische auto's gaan delen.

Response rate75 %
Rented out5x

3 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Michel Apr 17, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Gea Sep 3, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Geweldige auto en goede service!

Dariusz Apr 14, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Skoda Fabia

€ 35,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Opel Karl

€ 30,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Hyundai Getz

€ 30,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Daimler Super Eight

€ 50,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )