Nissan Leaf van Jesse

(*) (*) (*) (*) (*) 2 beoordelingen Bussum 2x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Jesse

Verhuurder

Over de auto

Een elektrische auto in Bussum! Met parkeervergunning voor Bussum-Oost (dus niet opladen in Bussum-centrum). Ik zet mij in voor duurzaamheid en wil met deze Franse 100% elektrische Nissan Leaf Visia 24kWh het elektrisch rijden en deelauto rijden promoten. De auto is vrij ruim, ook de kofferbak. De voorstoelen hebben stoelverwarming. De actieradius is tussen de 110-150km (110-120km snelweg) Lange stukken zijn prima mogelijk met wat planning zodat je bij snelladers kunt laden. In NL is dat uitstekend geregeld, o.a. via Fastned langs de snelwegen, zie https://fastnedcharging.com/nl/. In het buitenland moet je van tevoren je route en laadpunten plannen met een app. Een mooie website met EVtips kan men hier vinden http://www.ledsdoitnow.nl/evtips.html/. Hier zijn ook de apps en kaarten met snelladers te vinden. Laadpassen zijn in de auto en een uitleg hiervan eveneens als gebruik van de Leaf en het (snel)laden. De stroomkosten zit bij Snappcar er niet bij en daarvoor reken ik 10 cent per kilometer, dan hoeven we dus niet de accustand voor en na te gebruiken.

Handig om te weten
Elektrisch / Hybride
Automaat
5 zitplaatsen
Bouwjaar 2016
100 vrije KM's per dag
+ KM € 0,25 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

CD speler Kinderzitje of zitverhoging optioneel Een dubbele lader zodat deze met 6,6kW kan laden (alleen bij 22kW laadpaal) = +/- 45km extra range per uur opladen. Naast deze lader ook granny lader om overal op 230V te kunnen laden + oplaadkabel + laadpassen Stoelverwarming bestuurder (bijrijder optioneel)

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Jesse

Geverifieerde gebruikerLid sinds 5 dec. 2020

Verhuurder

Ik wil meer ruimte voor groen en leven en schonere lucht voor onze kinderen, dus moeten we elektrische auto's gaan delen.

Auto verhuurd2x

2 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Gea 3 sep. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Geweldige auto en goede service!

Dariusz 14 apr. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Nissan e-NV200 Evalia

€ 47,50 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Volvo V70

€ 50,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Volkswagen Touran

€ 37,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

SEAT Ibiza

€ 30,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )