Nissan Leaf van Rick

(*) (*) (*) (*) (*) 2 beoordelingen Beek-Ubbergen 2x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Rick

Verhuurder

Over de auto

Voor medisch personeel wat niet met openbaar vervoer naar werk wil of kan is onze Leaf MET KORTING BESCHIKBAAR. Ook voor langere periode. Stuur eerst bericht. Ik zet mij in voor duurzaamheid en wil met mijn Zweedse 100% elektrische Nissan Leaf 30kWh , het elektrisch rijden en deelauto rijden promoten. De auto is vrij ruim, ook de kofferbak. De actieradius is tussen de 120-170km (120km snelweg) Lange stukken zijn prima mogelijk met wat planning zodat je bij snelladers kunt laden. In NL is dat prima geregeld. Ik ben al 6 jaar een EV pionier en heb daartoe een website gemaakt met EVtips. http://www.ledsdoitnow.nl/evtips.html Hier zijn ook de apps en kaarten met snelladers te vinden. Laadpassen zijn in de auto en een uitleg hiervan eveneens als gebruik van de Leaf en (snel)laden zal door mij uitgelegd worden eventueel met een stukje meerijden. Bij de meeste laadpassen is door mij te zien wat het laden gekost heeft en dat dient dan afgerekend te worden. Dit geldt ook als de Leaf niet vol terug gebracht wordt. Stroom prijzen liggen tussen 23 ct thuis, 35ct normale laadpaal + snellader via Maingau pas, tot 69ct. Dit alles per kWh waar men dan 6km mee kan rijden.

Handig om te weten
Elektrisch / Hybride
Automaat
5 zitplaatsen
Bouwjaar 2016
150 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km (excl. fee)
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

granny lader om overal op 230V te kunnen laden + oplaadkabel + laadpas telefoonhouder

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Rick

Geverifieerde gebruikerLid sinds 13 mei 2014

Verhuurder

Duurzame ondernemer die vindt dat auto's die stil staan best door anderen gebruikt kunnen worden. Is beter voor de aarde en ons allemaal. Rijd zelf 100% electrisch http://www.ledsdoitnow.nl/evtips.html

Auto verhuurd2x

2 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Paul 11 mrt. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Vriendelijke verhuurder, prima auto.

Ralph 9 feb. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Uitstekende eerste electrisch rijden ervaring! Rick heeft uitstekend geholpen met voorbereidingen. Ook onderweg bereikbaar voor vragen, fantastisch!

Fiat Panda

€ 27,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Nissan Leaf

€ 30,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Opel Astra Stationwagon

€ 27,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Volvo V50

€ 30,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)