Nisan e-NV200 from Hendrik

(*) (*) (*) (*) ( ) 256 reviews Amsterdam 366x rented out Owner

Rental by Hendrik

Owner

About the car

GEEN DURE brandstof nodig en dat scheelt !!! Ik zet mij in voor duurzaamheid en wil met mijn Italiaanse 100% elektrische Nissan E-NV200 24kWh busje , het elektrisch rijden en deelauto rijden promoten. De auto is ruim en er kunnen 2 europallets in. Deze bestelauto heeft bestuurdersstoelverwarming, cruisecontrol en rijdt heerlijk stil. Doordat hij elektrisch is, is hij ook heel confortabel om gewoon mee te rijden met 2e persoon. Hoge zit. 4,2 m³ laadruimte, laadhoogte van maar 52,4 cm, sta hoogte 1,36 m, max. lengte 2,04 m, breedte 1,5 m van wand tot wand - 1,22 m tussen de wielkasten. Laadgewicht tot 742 kg, 6 sjorogen op de vloer kunnen de lading veilig op haar plaats houden. Niet te lang en niet te breed, de perfecte elektrische bestelbus voor in de stad met kleine draaicirkel 11,1m. De actieradius is tussen de 100-140km (100km snelweg) Lange stukken zijn prima mogelijk met wat planning zodat je bij snelladers kunt laden. In NL is dat prima geregeld. Bovendien heeft de bus een dubbele lader zodat deze met 6,6kW kan laden (alleen bij 22kW laadpaal) = +/- 45km/u. Ik ben al 7 jaar een EV pionier en heb daartoe een website gemaakt met EVtips. http://www.ledsdoitnow.nl/evtips.html Hier zijn ook de apps en kaarten met snelladers te vinden. Laadpas zit aan de sleutel. Uitleg hiervan eveneens als gebruik van de ENV200 en (snel)laden zal door mij via whatsapp uitgelegd worden. Bij de meeste laadpassen is door mij te zien wat het laden gekost heeft en dat dient dan afgerekend te worden. Dit geldt ook als de E-NV200 niet vol terug gebracht wordt. Stroom prijzen liggen tussen 45 ct normale laadpaal tot 70 ct voor snellader. Dit alles per kWh waar men dan 6km mee kan rijden. Het kan door omstandigheden soms voorkomen dat de auto niet vol is maar in Amsterdam en omgeving zijn snelladers genoeg waar men in 10-15 min flink wat erbij kan laden. HET NIET VOL ZIJN IS GEEN REDEN VOOR ANNULATIE of HET NIET HOEVEN TE BETALEN VAN DE STROOMKOSTEN. Deze auto staat bij de laadpaal Verrijn Stuartweg 48 Diemen en moet men ook weer daar aansluiten Bij huur van minder als 5 uur komen er via de stroomkosten € 6 uitleg en administratiekosten bij.

Good to know
Electric / Hybrid
Automatic
2 seats
Year of manufacture 2015
100 free KM's per day
+ KM € 0,25 per extra km

SnappCar Keyless

Open this car with the app, without the owner needing to be there!

Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

USB laadaansluiting aanwezig, granny lader om overal op 230V te kunnen laden + oplaadkabel + laadpas telefoonhouder, Cruissecontrol. stoelverwarming Indien de auto voor een halve dag gehuurd wordt dan komt er via de stroomafrekening 3 euro administratie kosten bij.

Car location

Hi, I am Hendrik

Verified userMember since Nov 9, 2020

Owner

Duurzame persoon die vindt dat auto's die stil staan best door anderen gebruikt kunnen worden. Is beter voor de aarde en ons allemaal. Rijdt zelf 100% electrisch

Response rate86 %
Rented out506x

256 reviews

(*) (*) (*) (*) ( )

Anna Jun 4, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Hele fijne bus! Was niet goed opgeladen dus we moesten hem tweemaal opladen. Verder erg fijn rijden.

Sebastian Jun 3, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Clear instructions, easy to manage. Battery depletes quickly, but was enough for our ride

Annamaria Jun 3, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Little issues in finding the car and switching it on but Hendrik has been super nice, helpful and patient. In the end everything has been just perfect!

Ernst Jun 1, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Robin Jun 1, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Nisan LEAF

€ 43,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Opel Corsa

€ 35,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Toyota AYGO

€ 35,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Nisan e-NV200 Evalia

€ 50,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)