Nissan e-NV200 Evalia from Hendrik

(*) (*) (*) (*) (*) 7 reviews Amsterdam 8x rented out Owner

Rental by Hendrik

Owner

About the car

LET OP De Evalia staat bij Maxwellstraat 4 Amsterdam dus niet locatie op de kaart. Een elektrisch personenbusje in Watergraafsmeer! Ik zet mij in voor duurzaamheid en wil met deze Franse 100% elektrische Nissan E-NV200 Evalia 24kWh 5 personen busje , het elektrisch rijden en deelauto rijden promoten. De auto is ruim en er kunnen prima meerdere kinderwagens of fietsen in. Hij is ook als bestelauto te gebruiken, achterbanken 2/3 + 1/3 kunnen neergeklapt en heeft cruisecontrol en rijdt heerlijk stil. Heeft stuur en stoelverwarming. Doordat hij elektrisch is, is hij ook heel confortabel met een hoge zit. Met parkeervergunning in de buurt, dus alleen parkeren en opladen in deze zones. 4,2 m³ laadruimte, laadhoogte van maar 52 cm, hoogte 1,36 m (bij achterklep 1,2m) lengte 2,04 m als achterbank eruit is (zeker 200cm x 70cm breed x 120 cm hoog achter passagierstoel), breedte 1.5m laadgewicht tot 742 kg, Niet te lang en niet te breed, de perfecte elektrische personen/bestelbus voor in de stad met kleine draaicirkel 11,1m. De actieradius is tussen de 100-140km (100km snelweg). Lange stukken zijn prima mogelijk met wat planning zodat je bij snelladers kunt laden. In NL is dat prima geregeld, o.a. via Fastned langs de snelwegen, zie https://fastnedcharging.com/nl/. In het buitenland moet je van tevoren je route en laadpunten plannen met een app. Een mooie website met EVtips kan men hier vinden http://www.ledsdoitnow.nl/evtips.html/. Hier zijn ook de apps en kaarten met snelladers te vinden. De Evalia heeft een enkele lader zodat deze bij een gewone laadpaal met 3,7kW kan laden = +/- 25km/u. Laadpas hangt aan de sleutel. De stroomkosten zit bij Snappcar er niet bij en daarvoor reken ik 10 cent per kilometer, dan hoeven we dus niet de accustand voor en na te gebruiken. Bij huur van minder als 5 uur komen er via de stroomkosten € 3 uitleg en administratiekosten bij.

Good to know
Electric / Hybrid
Automatic
5 seats
Year of manufacture 2016
100 free KM's per day
+ KM € 0,25 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Stoel en stuurverwarming

Car location

Hi, I am Hendrik

Verified userMember since Nov 9, 2020

Owner

Duurzame persoon die vindt dat auto's die stil staan best door anderen gebruikt kunnen worden. Is beter voor de aarde en ons allemaal. Rijdt zelf 100% electrisch

Response rate88 %
Rented out154x

7 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Marc Jan 13, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Rented the van for a few days to move items to Utrecht. Nice, spacious van good enough if you’re not transporting large furniture. Drives beautifully! The only caveat is the mileage drops significantly once fully loaded, but this was compensated by the numerous charging stations nearby. Excellent communication from Henrik. 9/10 would rent again

Jorick Jan 2, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Flexibel, snel, heldere communicatie

Zina Dec 29, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Fijn contact met de verhuurder van de auto en een hele fijne auto om mee te rijden. Samen voor een beter klimaat:)

Irene Dec 29, 2021

(*) (*) (*) (*) ( )
Bijzonder / nieuwe ervaring om met een volledige elektrische auto te rijden! Leuk! Wel de tijd voor nemen bij grotere afstanden (incl. opladen)

Isaac Dec 19, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Hele fijne communicatie met de verhuurder. Alles goed uitgelegd en goed geholpen. De auto was ook top, rijd heel fijn. Goeie ervaring!

Nissan e-NV200

€ 47,00 per day

(*) (*) (*) (*) ( )

Nissan LEAF

€ 45,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Opel Vivaro

€ 47,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Opel Vivaro

€ 47,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)