Nissan e-NV200 Evalia from Hendrik

(*) (*) (*) (*) (*) 4 reviews Amsterdam 8x rented out Owner

Rental by Hendrik

Owner

About the car

Nu ook in In Utrecht !!! GEEN DURE FOSSIELE BRANDSTOF , AUTO KAN SNELLADEN , IN EEN KWARTIER ZIT ER AARDIG WAT BIJ DUS GROTE RITTEN IS GEEN PROBLEEM. Ideaal voor fossiel vrij (vakantie) reizen, festivalvervoer, kinderfeestejs, spullenvervoer en verhuizingen. En goedkoper. Enige 7p EV (behalve Tesla X) die dit kan. Kan ook als Ecamper. Witte 40kWh 7p Evalia 11. rijbereik 190-240km. Deze E-deelauto staat in Utrecht binnenkort. Ik zet mij in voor duurzaamheid en wil met mijn Duitse 100% elektrische Nissan E-NV200 Evalia 40kWh 7 personen busje , het elektrisch rijden en deelauto rijden promoten. De auto is ruim en er kunnen prima meerdere kinderwagens of fietsen in. Hij is ook als bestelauto te gebruiken, achterbanken 2/3 + 1/3 kunnen neergeklapt en heeft cruisecontrol en rijdt heerlijk stil. Hij heeft evt. ook een camper meubel zodat hij als Ecamper te gebruiken is. Heeft stoelverwarming. Doordat hij elektrisch is, is hij ook heel confortabel Hoge zit. 4,2 m³ laadruimte, laadhoogte van maar 52 cm, hoogte 1,36 m (bij achterklep 1,2m) lengte 2,04 m als achterbank eruit is (zeker 200cm x 70cm breed x 120 cm hoog achter passagierstoel), breedte 1.5m laadgewicht tot 742 kg, Niet te lang en niet te breed, de perfecte elektrische personen/bestelbus voor in de stad met kleine draaicirkel 11,1m. De actieradius is tussen de 190-240km (190km snelweg) Lange stukken zijn prima mogelijk met wat planning zodat je bij snelladers kunt laden. In NL is dat prima geregeld maar buitenland gaat dat ook goed. De Evalia een dubbele lader zodat deze met 6,6kW kan laden bij een 22kW laadpaal = +/- 45km/u. Ik ben al 10 jaar een EV pionier en heb daartoe een website gemaakt met EVtips. http://www.ledsdoitnow.nl/evtips.html Hier zijn ook de apps en kaarten met snelladers te vinden. Laadpas hangt aan de sleutel en een uitleg hiervan eveneens als gebruik van de ENV200 en (snel)laden zal door mij uitgelegd worden eventueel met een stukje meerijden. Bij de meeste laadpassen is door mij te zien wat het laden gekost heeft en dat dient dan afgerekend te worden. Dit geldt ook als de E-NV200 niet vol terug gebracht wordt. Stroom prijzen liggen ongeveer tussen 55 ct normale laadpaal + snellader 80ct. Dit alles per kWh waar men dan 6km mee kan rijden. Bij huur van minder als 5 uur komen er via de stroomkosten € 8 uitleg en administratiekosten bij.

Good to know
Electric / Hybrid
Automatic
7 seats
Year of manufacture 2019
100 free KM's per day
+ KM € 0,25 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

granny lader om met 2kW aan normaal stopkontakt te laden. Laadpas.

Car location

Hi, I am Hendrik

Verified userMember since Nov 9, 2020

Owner

Duurzame persoon die vindt dat auto's die stil staan best door anderen gebruikt kunnen worden. Is beter voor de aarde en ons allemaal. Rijdt zelf 100% electrisch

Response rate75 %
Rented out659x

4 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Jovica Sep 4, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
I am recommending renting a car from Hendrik. You'll be getting detailed instructions on charging and reading mileage on remainkng charge. Great for people who are renting electric cars for the first time. And electric cars are silent, without fumes and easy to ride with one foot.

Mohamed Aug 23, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Top Auto, Super veel Ruimte

Fadi Aug 22, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
The car is good and does the job. Hendrik is really helpful and replies fast to the chats.

Arno Aug 6, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Mercedes Sprinter

€ 58,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Ford Transit Kombi

€ 64,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

MINI Mini Cabrio

€ 60,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Nissan Cabstar E

€ 80,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )