MG Midget van Lodewijk

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 0 beoordelingen Den Haag 0x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Lodewijk

Verhuurder

Over de auto

Wil je heerlijk ontspannen touren met de wind door de haren, dan is deze MG een perfecte optie om een rondje mee te rijden. Je moet geen haast hebben dat vindt 'smurfje' niet leuk. Smurf komt het beste tot z'n recht op de binnendoor weggetje, en de provinciale wegen. Er zit een dakje bij, dus in geval van een beetje regen kan je dat erop zetten. Uiteraard verwachten wij dat je netjes en met respect met onze trots omgaat. Neem je goed humeur mee, ook al krijg je dat ook al wel als met dit leuke autootje op pad gaat. Aanspraak en reactie genoeg😃! Ik verzorg een uitgebreide uitleg en korte proefrit. en uiteraard ben ik tijdens de huurperiode bereikbaar voor vragen!

Handig om te weten
Benzine
Handmatig
2 zitplaatsen
Bouwjaar 1967
100 vrije KM's per dag
+ KM € 0,25 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Nostalgisch koffertje voor achterop het rekje is op aanvraag beschikbaar. Even als een picknick setje (Kleine meerprijs)

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Lodewijk

Geverifieerde gebruikerLid sinds 3 feb. 2013

Verhuurder

Woonachtig in het gezellige Bezuidenhout. Voor mijn werk heb ik de beschikking over een leaseauto. Privé hebben we daarnaast een heerlijke BMW voor de ruimte en het comfort. Deze rijdt op gas, wat beter is voor het milieu en vriendelijk is voor de knip 😉 De BMW hebben we niet heel vaak nodig en we vinden het fijn dat ook andere mensen kunnen genieten van deze heerlijke auto. Verder heb ik een grote passie voor oude auto’s. Daarom staan er een leuke cabrio, en een fantastisch busje in de garage, ik wil ook andere hiervan kunnen laten genieten. Dus ook zijn deze via SnappCar te huren!

Reactiepercentage100 %
Auto verhuurd40x

0 beoordelingen

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Mercedes-Benz 300 E

€ 175,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Renault Mégane Cabrio

€ 115,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Mercedes Brandweer

€ 132,50 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Peugeot Expert

€ 125,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )