MG Midget from Lodewijk

(*) (*) (*) (*) (*) 1 reviews Drachten 1x rented out Owner

Rental by Lodewijk

Owner

About the car

Wil je heerlijk ontspannen touren met de wind door de haren, dan is deze MG een perfecte optie om een rondje mee te rijden. Je moet geen haast hebben dat vindt 'smurfje' niet leuk. Smurf komt het beste tot z'n recht op de binnendoor weggetje, en de provinciale wegen. Er zit een dakje bij, dus in geval van een beetje regen kan je dat erop zetten. Uiteraard verwachten wij dat je netjes en met respect met onze trots omgaat. Neem je goed humeur mee, ook al krijg je dat ook al wel als met dit leuke autootje op pad gaat. Aanspraak en reactie genoeg😃! Ik verzorg een uitgebreide uitleg en korte proefrit. en uiteraard ben ik tijdens de huurperiode bereikbaar voor vragen!

Good to know
Petrol
Manual
2 seats
Year of manufacture 1967
100 free KM's per day
+ KM € 0,25 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Nostalgisch koffertje voor achterop het rekje is op aanvraag beschikbaar. Even als een picknick setje (Kleine meerprijs)

Car location

Hi, I am Lodewijk

Verified userMember since Feb 3, 2013

Owner

Woonachtig in het gezellige Bezuidenhout. Voor mijn werk heb ik de beschikking over een leaseauto. Privé hebben we daarnaast een heerlijke BMW voor de ruimte en het comfort. Deze rijdt op gas, wat beter is voor het milieu en vriendelijk is voor de knip 😉 De BMW hebben we niet heel vaak nodig en we vinden het fijn dat ook andere mensen kunnen genieten van deze heerlijke auto. Verder heb ik een grote passie voor oude auto’s. Daarom staan er een leuke cabrio, en een fantastisch busje in de garage, ik wil ook andere hiervan kunnen laten genieten. Dus ook zijn deze via SnappCar te huren!

Rented out51x

1 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Kelly Aug 13, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Super leuke dag gehad in deze mooie blauwe mg. Top geregeld allemaal!

MG Bmc 1800 B Gran Touris

€ 115,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Mercedes Brandweer

€ 130,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )