MG B type van Frans

(*) (*) (*) (*) (*) 17 beoordelingen Driebergen-Rijsenburg 22x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Frans

Verhuurder

Over de auto

In 2009 is de body van deze MGB uit 1979 gerestaureerd en opnieuw in de originele gele kleur gespoten. Om de auto een wat stoerder uiterlijk te geven monteerde ik lichtmetalen wielen, nieuwe leren stoelen en een leren sportstuur. De huurprijs is inclusief schoonmaak en in principe breng ik geen extra kilometers in rekening. De TomTom staat ingesteld op binnenwegen om heerlijk ‘open’ te rijden en van de omgeving te genieten. Mocht de boeking op een of andere manier niet lukken, stuur mij dan een berichtje.

Handig om te weten
Benzine
Handmatig
2 zitplaatsen
Bouwjaar 1979
300 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Kofferrek achterop de auto, lichtmetalen velgen, lederen sportstuur, nieuwe leren stoelen, TomTom Go, ingesteld op de binnenwegen. De huurprijs is inclusief schoonmaak van de auto. Er is eventueel ook een picknick mand beschikbaar met bestek en water beschikbaar. Vraag er naar!

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Frans

Geverifieerde gebruikerLid sinds 26 dec. 2012

Verhuurder

Ik verhuur twee oldtimers. De MG staat in Driebergen en de Fiat in Den Dolder. De verhuur van de MGB cabrio uit 1979 leverde zoveel plezier op dat ik samen met een maat van mij uit Den Dolder een Fiat 500 met linnen dak uit 1972 in de verhuur heb gedaan. De locatie van de MG is Driebergen en die van de Fiat in Den Dolder.

Auto verhuurd22x

17 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Mas 30 jul. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Fantastische ervaring. Goede huurder, vriendelijk en erg flexibel. Rijden in MG is fantastisch

Raimond 26 jan. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Super MG! Wij hebben een geweldig dag touren beleefd in deze vriendelijke cabrio. De auto is uitstekend onderhouden en rijdt geweldig. Door het open rijden, het geluid en de lage zit is de rij ervaring leuk zonder dat de snelheid limiet in de buurt komt. Prettig contact met de verhuurder Frans: snelle acceptatie, duidelijke communicatie en goed beschreven hoe de auto werkt.

Jakob 15 sep. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Anja 8 apr. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
Fijne dag gehad met de MG. Auto stond netjes gereed en was tip top orde.

Mark 2 jul. 2018

(*) (*) (*) (*) (*)
Vrijdag 29-06-2018 hebben wij 's avonds een een hele fijne rit gemaakt in de MG van Frans. Het weer zat goed mee. Goed ontvangen door Frans en een goede uitleg gekregen. Het is een hele fijne wagen en je voelt je de koning van de weg. Onderweg veel leuke reacties op de auto ontvangen.

Fiat 500

€ 130,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )