Mercedes S-Klasse from Harm

(*) (*) (*) (*) (*) 57 reviews Amsterdam 101x rented out Owner

Rental by Harm

Owner

About the car

Deze auto is een Mercedes SEL 280 3.5 v8 uit 1971. Het is een verlengde S-klasse met een achterbank die niet onder doet voor jouw bank thuis. Er zijn er maar 971 van gemaakt en hij maakt een prachtig geluid. Samen met mijn broertje heb ik deze parel een paar jaar geleden aangeschaft en we onderhouden hem goed. We zien het als een doorlopend project, waar we gaandeweg dingen aan verbeteren. Perfect voor je huwelijk, fotoshoot of gewoon mooie dag uit. Hij staat er netjes bij maar als je wil dat hij blinkt en glimt kan je hem gewoon door een wasbox halen.

Good to know
Petrol
Automatic
5 seats
Year of manufacture 1971
100 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Een klein draadloos muziekboxje voor een gemoedelijk stukje klassiek, of je favoriete top 40 hitjes

Car location

Hi, I am Harm

Verified userMember since Nov 14, 2014

Owner

Mijn naam is Harm, ik heb gestudeerd in Utrecht en Amsterdam, waar ik nu ook woon en werk in de financiële sector. Samen met mijn broertje heb ik een oude Mercedes SEL 280 die we nog regelmatig gebruiken. Rust roest, dus we laten hem liever niet te lang stil staan. We willen graag liefhebbers van deze auto laten genieten, en zo kunnen we met de opbrengsten hier verder in investeren. Een win-win.

Response rate100 %
Rented out101x
Response time Less than 1 hour

57 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Hardi Nov 14, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
voor onze bruiloft hebben wij deze prachtige oldtimer gehuurd. de service van de eigenaar is top geweest ! daarnaast hebben wij een leuke ervaring gehad en hebben we geschitterd als bruidspaar. zeker aan te raden !!

Sabri Oct 14, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

mohammed Sep 19, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Sam Sep 9, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Mega leuke ervaring, bevriend stel dat ging trouwen hier heerlijk mee kunnen verrassen. Harm reageert ook lekker snel, dus alles super kunnen regelen.

Said Jul 14, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Verhuurder is top. Coulant en begripvol. Heb de auto gehuurd voor mijn huwelijk en dat was een regelrechte hit. Op de snelweg en in de stad werd er veel naar ons gegroet. Auto maakt heel veel indruk onder de mensen. Op onze trouwlocatie stond de auto voor de deur geparkeerd en volgens mij zijn bijna alle mannelijke gasten ermee op de foto geweest. Klein aandachtspunt voor iemand die de auto wilt huren voor een trouwerij of iets dergelijks. Vanwege werkzaamheden in de omgeving kan het zijn dat je de auto stoffig zult aantreffen. Let wel, je huurt van een particulier dus je mag niet teveel verwachten. Ik heb nu helaas in mijn trouwpak eerst nog een auto moeten wassen alvorens in ermee richting mijn bruid ging. Dus tip voor de volgende. Haal de auto ruim om tijd op zodat je niet voor een verassing komt te staan. Neem ook wat fleece dekens mee voor over de stoelen en achterbank. Daarmee bedek je enkele scheuren op de bank. Hebben wij ook gedaan, verder een keurige auto voor dat jaar. Ik hoop niet nogmaals te hoeven trouwen maar mocht iemand dat wel doen dan kan ik de auto van harte aanraden. Aandachtspunten zijn niks ten nadele van de verhuurder. Het is een oude auto dus dan krijg je dat soort kleine gebreken. Ik wil alleen maar de volgende erop voor te bereiden. Auto rijdt heerlijk.

Land Rover Defender

€ 149,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Tesla Model 3

€ 125,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Volkswagen Kever Cabriolet

€ 150,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Tesla Model 3

€ 150,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)