Mercedes-Benz Sprinter van Marco

(*) (*) (*) (*) (*) 93 beoordelingen Den Haag 168x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Marco

Verhuurder

Over de auto

Zeer ruime verhuisauto bouwjaar 2020. Ideale bus voor verhuizingen en (groot) transport. Deze sprinter heeft 3 stoelen waardoor het mogelijk is twee bijrijders mee te nemen. Kan gewoon met standaard B Rijbewijs worden bereden. Door de elektrische laadklep wordt verhuizen een peuleschil. Zware wasmachine of grote kast? Geen probleem voor de lift die tot 750 kilo belast kan worden! Afmetingen van de bak zijn 4,25 meter lang; 2,10 meter Breed en 2,25 meter hoog. Wanden zijn recht. dus Inhoud derhalve bijna 20 M3. Dat is meer dan 2 X zo veel als een standaard Mercedes Sprinter bus !! Buitenland is géén probleem. Door de 6 bak maakt deze bus lekker weinig toeren en rijdt deze relatief zuinig. Van alle gemakken voorzien zoals airconditioning , achteruitrijdcamera en airplay. Dat laatste is ideaal en laat je je telefoon bedienen via het multimediasysteem van de bus. Zo kan je via airplay de navigatie van je mobiel weergeven op het multimediascherm! De maximale belading van de bus bedraagt 800 kilo. Dit ivm maximale gewicht van 3500 kilo inclusief voertuig dat door RDW is vrijgegeven voor rijbewijs B.a

Handig om te weten
Diesel
Handmatig
3 zitplaatsen
Bouwjaar 2020
200 vrije KM's per dag
+ KM € 0,20 per extra km

SnappCar Keyless

Deze auto kun je openen met de app, zonder dat de verhuurder erbij hoeft te zijn.

Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Airplay voor koppeling met je mobiel Laadklep met lift 6 bak voor lage toeren 3 stoelen voorin

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Marco

Geverifieerde gebruikerLid sinds

Verhuurder

Reactiepercentage
Auto verhuurd210x
Reactietijd 4 Uur

93 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Lütfiye

(*) ( ) ( ) ( ) ( )
Opstarten auto ging vanaf het begin aan niet goed. De verhuurder Marco Vos, contact lukte niet, 4x gebeld en 3/4 berichten aachtergelaten hebben, geen enkel reactie. We hebben ruim 1 uur tevergeefs gewacht. Na contact met Snappcar, werd duidelijk dat er een lipje ergens in een doos moest, om vervolgens de sleutel te kunnen gebruiken. Dit lukte na 2e pas.Terwijl ik aan de lijn was, kwam er een 2e gesprek binnen, Marco Vos, die een bericht achterliet, zijn telefoon stond op stil. Elke keer dat we stopten, ging het opstarten echter moeizaam, tot het helemaal niet meer ging en de pechhulp eraan te pas moest komen. Marco Vos kreeg ik toen weer niet te pakken. Heel teleurstellend en nare ervaring. Jammer.

Jolanda

(*) (*) (*) (*) (*)
easy peasie

Damien

(*) (*) (*) (*) (*)
Was weer top! Keyless werkt ook perfect👌

Bouwer

(*) (*) (*) (*) (*)
Top! Fijn autootje, wel wat oud. Maar voor de hele dag een prima prijs

Robbie

(*) (*) (*) (*) (*)
Top bus super geregeld allemaal en alles in no time kunnen verhuizen hele huisraad in 1x mee volgende keer weet ik waar ik weer huur!!! TOP!!!

Renault Trafic

€ 60,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Jaguar X-Type

€ 60,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Renault Master

€ 85,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Mercedes-Benz Sprinter

€ 75,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)