Mercedes-Benz S-klasse van Djuri

(*) (*) (*) (*) (*) 1 beoordelingen Doetinchem 1x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Djuri

Verhuurder

Over de auto

Beste, Leuk dat jullie mijn auto bekijken. Ik zal even kort wat over de auto vertellen. Auto's zijn mijn hobby en dan voornamelijk oudere Mercedes auto's. Op deze manier wil ik mensen de kans bieden om ook te genieten van de luxe van de jaren 80.(en de hobby betaalbaar houden) Deze auto heb ik zelf opgeknapt en zal in de aankomende jaren nog mooier worden. Het is een auto die zich uitstekend leent voor een cruise/ tocht of een bruiloft. Het is een oudere dame waar met zorg mee moeten worden opgegaan. Dit houdt in dat de auto netjes moet worden warm gereden en een nette rijstijl. Het verbruik ligt tussen de 1 op 7 / 10. Er kan op de snelweg ook lekker worden mee gereden 150 is geen probleem maar ik zelf meestal rond de 130 om het verbruik binnen de perken te houden. De auto is een automaat en rijdt erg gemakkelijk, ook als je een moderne auto gewend bent. Alleen dan in een wat grote formaat haha. Vanwege het zout op de weg is de auto niet beschikbaar van december tm februari. Omdat ik zuinig op de auto ben zal ik niet zomaar elke verhuur accepteren. Graag zou ik horen waar je de auto voor zou willen gebruiken. Graag hoor ik van jullie

Handig om te weten
Benzine
Automaat
5 zitplaatsen
Bouwjaar 1985
100 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

elektrisch schuifdak, cruisecontrol, elektrische ramen

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Djuri

Geverifieerde gebruikerLid sinds 21 okt. 2019

Verhuurder

Hallo, ik ben een groot oldtimer liefhebber van 28 jaar. Mijn hobby is het opknappen van oudere/ bijzondere auto's. Om mijn hobby te kunnen uitvoeren en meerdere auto's op te knappen ga ik ze verhuren. De auto lenen zich erg goed voor een huwelijk of een zondagse cruise.

Auto verhuurd1x

1 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Michiel 15 jul. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Heerlijk zoevend en comfortabel rijdende MB 380 SE met een fantastisch klinkende V8 en soepel schakelende automaat. Rijd rustig mee met het verkeer en gaandeweg wordt je "King of the road". Mocht je toch ergens ongeduldig worden, trap het pedaal in en voor je het weet is alles weer achter je. En, last but not least, ik heb Djuri als een zeer prettig, aangenaam, open en zeer autoliefhebbend persoon ervaren.

Daihatsu Copen

€ 75,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )