Mercedes 190 van Christiaan

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
1 beoordelingen Renswoude 1x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Christiaan

Verhuurder

Over de auto

Deze Mercedes Benz is (bijna) een oldtimer en is in zeer goede staat. Hij heeft minder dan een ton op de teller en daardoor een vrij uniek exemplaar. Iedereen die ooit in een Mercedes Benz 190 gereden heeft, weet dat deze auto's geweldig rijden. Pure nostalgie! De auto is inmiddels al 3 keer naar volle tevredenheid als trouwauto ingezet, maar doet uiteraard ook goed dienst als je heerlijk een dagje (of langer) in stijl wilt toeren. Ondanks dat de auto uit 1987 komt, kan je er zo in wegrijden. Op zondag ben ik niet beschikbaar voor ophalen / brengen. De haal/breng-locatie is Veenendaal of Renswoude, in overleg

Handig om te weten
Benzine
Handmatig
5 zitplaatsen
Bouwjaar 1987
200 vrije KM's per dag
+ KM € 0,25 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Een Blaupunkt cassette-speler

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Christiaan

Geverifieerde gebruikerLid sinds 8 dec. 2022

Verhuurder

Mijn hobbies zijn motorrijden, orgel spelen, zingen en auto's. Ik bezit zelf een in nieuwstaat verkerende Mercedes Benz 190 (W201), die ik als trouwauto verhuur, of natuurlijk om een dagje heerlijk mee te toeren.

Auto verhuurd1x

1 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Danny 5 mei 2023

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
Wij hebben de Mercedes van Christiaan 2 dagen gehuurd voor onze bruiloft. Christiaan is een fijne verhuurder die hart voor de auto heeft. De auto stond op het afgesproken tijdstip keurig gewassen en uitgezogen klaar. Na een goede uitleg van Christiaan konden we op weg. Ik hoefde thuis enkel nog bloemen en linten te bevestigen om het geheel te completeren. We hebben, mede door de mooie auto, een fantastische dag met veel bekijks gehad. Een dag om nooit meer te vergeten. Een echte aanrader!

Saab 900 Cabrio

€ 85,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Volkswagen Passat Variant

€ 98,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )