Mercedes B-Klasse from Rob

(*) (*) (*) (*) (*) 65 reviews Harderwijk 92x rented out Owner

Rental by Rob

Owner

About the car

Mijn naam is Rob, vader van 3 kinderen. Nadat het huis duurzamer is gemaakt is de auto aan de beurt: - Steeds meer reizen met de electrische fiets en het openbaar vervoer. - Biogas auto. De CO2 uitstoot is erg laag (schoonste brandstof). De auto is zuinig, +/- 20 km per kg biogas. Biogas is in ieder geval in Nederland, Duitsland en Oostenrijk goed verkrijgbaar. Locaties van biogas tankstations in Europa zijn snel te vinden met de gratis PitPoint App. Een kg biogas kostte in 2019 rond de € 1,15 en op dit moment (7-8-2023) rond de € 1,55 (varieert ook per tankstation). De auto staat vaak stil en m.b.v. snappcar kunnen er wat vaste lasten bespaard worden. En een auto delen is dubbel plezier, vooral deze zuinige, comfortabele, veilige en betrouwbare MPV.

Good to know
LPG/CNG
Automatic
5 seats
Year of manufacture 2014
100 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

- Sinds 2021 een CarPlay systeem met o.a. Google maps op een overzichtelijk scherm met stembediening (brengt ook extra veiligheid). - “Adaptive cruise control” (remt zelf bij bumper kleven). - Een achter uit camera. - Sneeuwkettingen

Car location

Hi, I am Rob

Verified userMember since Feb 26, 2017

Owner

Mijn naam is Rob, vader van 3 kinderen. Ik heb een praktijk aan huis. Nadat mijn huis duurzaam was gemaakt is nu de auto aan de beurt: - Steeds meer reizen met het openbaar vervoer. - Aanschaf aardgas/biogas auto. De brandstof kosten per k.m. en de CO2 uitstoot kunnen bijna niet lager. Tanken is een giller. De auto staat vaak stil en m.b.v. snappcar kunnen er wat vaste lasten bespaard worden. En een auto delen is dubbel plezier, vooral deze comfortabele, veilige en betrouwbare MPV.

Response rate100 %
Rented out93x

65 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Mick Oct 27, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Vriendelijke host, fijne en luxe auto. Fijne ervaring.

Tom Sep 1, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Fijne auto en zeer fijne verhuurder!

Mark Aug 7, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Helemaal prima weer.

Kamil Dec 14, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Top !

Mariska Aug 4, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Volkswagen Polo

€ 55,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )