Mazda MX-5 from Kevin

(*) (*) (*) (*) (*) 31 reviews Twello 34x rented out Owner

Rental by Kevin

Owner

About the car

Let op: deze auto staat in Ellecom (vlak bij Arnhem). De allerleukste cabrio van Nederland staat te huur! De MX-5 zag in 2002 het levenslicht en was destijds besteld in de meest sportieve uitvoering. Standaard 146pk uit de 1.8 liter motor wat omhoog gekieteld is tot 155, een extreem scherp onderstel en bizar plakkerige banden op droog wegdek maken deze auto een waar genot om in te rijden. 'Een ware kart op de weg'. De auto vraagt om boven de 4000RPM gereden te worden wat werkelijk zelfbevredigend werkt. Door de sportuitlaat wil je tekens weer het gaspedaal in trappen. Duik de Veluwe in, ga de grens over of pak een mooie dijkweg; plezier gegarandeerd. Bij interesse lever ik er een leuke route bij die al het moois van bovenstaande heeft (+-180km) Luister naar je eigen tunes door middel van de Bluetooth radio. Telefoonhouder en USB oplader zitten erbij. Er zijn wel wat kleine regeltjes: - het is verplicht te zwaaien naar andere MX-5 rijders. - roken in de auto is toegestaan mits kap los. - je krijgt de MX-5 volgetankt mee. Benzinekosten zijn voor de huurder. Er word alleen getankt met 'dure' benzine: E5, Shell V-power, BP ultimate, Super 98. Tankbon bewaren. - de eerste 20 minuten moet de auto rustig warm gereden worden alvorens er flink gas gegeven mag worden. - Geen circuit gebruik. - Zonnebrand op doen buiten de auto. Speciale huurverzoekjes zijn altijd mogelijk, ook voor langere tijd :) Haal- en brengservice is ook mogelijk tegen een vergoeding. Sinds kort is groepsverhuur ook mogelijk doordat ik twee extra mx-5'jes heb waardoor groepen van 6 personen mogelijk zijn. Dubbel zoveel plezier :D vraag naar de mogelijkheden/ beschikbaarheid.

Good to know
Petrol
Manual
2 seats
Year of manufacture 2002
100 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Onwijs veel rijplezier

Car location

Hi, I am Kevin

Verified userMember since Apr 12, 2018

Owner

Ik bezit 2 prachtige auto's waaronder deze mx5. Doordat ik hem niet dagelijks nodig heb is de mx5 ten alle tijden beschikbaar. Vraag naar korting!

Response rate100 %
Rented out37x

31 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Han Aug 7, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Joris Aug 4, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Leuke dag gehad met deze MX5! Fijne communicatie met Kevin. Door een open luchtfilter en sportuitlaat een gaaf geluid, wat de plezier groter maakt.

Henk Jul 28, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Prachtige auto en een zeer aangename verhuurder! Aanrader voor autoliefhebbers.

Marcel Jul 25, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Heerlijke auto, fijne verhuurder!!

patricia Jul 18, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
We hebben zo’n geweldig leuke dag gehad en dat begon al bij de incheck. Ik zou het zo weer doen, deze auto huren! Een gepassioneerde verhuurder en de auto? alleen maar lof!

Mazda MX-5

€ 47,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Ford Focus Wagon

€ 45,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )