Mazda MX-5 from Kevin

(*) (*) (*) (*) (*) 15 reviews Ellecom 17x rented out Owner

Rental by Kevin

Owner

About the car

Gebruik code B2CC1045AA voor €5,00 korting op je eerste boeking! De allerleukste cabrio van Nederland staat te huur! De MX-5 zag in 2002 het levenslicht en was destijds besteld in de meest sportieve uitvoering. Standaard 146pk uit de 1.8 liter motor wat omhoog gekieteld is tot 155, een extreem scherp onderstel en bizar plakkerige banden op droog wegdek maken deze auto een waar genot om in te rijden. De auto vraagt om boven de 4000RPM te worden gereden wat werkelijk waar zelfbevredigend werkt. Er is een sportuitlaat onder gehangen waardoor je steeds maar weer het gaspedaal in wilt trappen. Duik de Veluwe in, ga de grens over of pak een mooie dijkweg, plezier gegarandeerd. Luister naar je eigen tunes door middel van de Bluetooth radio. Telefoonhouder en USB oplader zitten erbij. Ook met wat frisser weer is het heerlijk om met het dak los te rijden. Verwarming aan, raampjes omhoog en genieten maar! Er zijn wel wat kleine regeltjes: - roken in de auto is toegestaan mits kap los. - je krijgt de MX-5 volgetankt mee. Benzinekosten zijn voor de huurder. Er word alleen getankt met 'dure' benzine: E5, Shell V-power, BP ultimate, Super 98. Tankbon bewaren. - de eerste 20 minuten moet de auto rustig warm gereden worden alvorens er flink gas gegeven mag worden. - Geen circuit gebruik. Ik lever er een leuke route bij die al het moois van bovenstaande heeft (+-180km) Speciale huurverzoekjes zijn altijd mogelijk, ook voor langere tijd :) Korting is ook bespreekbaar, stuur me een bericht of bel me: 0614772282

Good to know
Petrol
Manual
2 seats
Year of manufacture 2002
150 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Onwijs veel rijplezier

Car location

Hi, I am Kevin

Verified userMember since Apr 12, 2018

Owner

Ik bezit 2 prachtige auto's waaronder deze mx5. Doordat ik hem niet dagelijks nodig heb is de mx5 ten alle tijden beschikbaar. Vraag naar korting!

Rented out16x

15 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Angelos Oct 29, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Oscar Oct 19, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Super auto, alles ok

Johan Sep 19, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Niet verder zoeken, dit is de auto die je dag, weekend, week, vakantie, etc etc compleet gaat maken! Duidelijke afspraken, heldere communicatie, betrokken eigenaar. Alleen maar plezier gehad met de MX-5!

Nooij Sep 8, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Echt genoten van het rijden, en een mooie route gekregen voor rijden met een cabriolet op een zomerdag!

Johan & Joke Aug 24, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
prima