Mazda MX-5 from Kevin

(*) (*) (*) (*) (*) 10 reviews Apeldoorn 10x rented out Owner

Rental by Kevin

Owner

About the car

Deze auto staat ook te koop! Stuur me een bericht voor extra informatie. This car is for sale! Welkom bij mijn MX-5. Deze mx5 is uitgevoerd met de snelle 2 liter motor met 160PK. De auto is nog in werkelijke top conditie! Prachtige blauwe kleur met zeer sportieve banden op 17 inch velgen. Ook met wat frisser weer is het goed vertoeven met open dak dankzij het windscherm. Heerlijk touren staat garant. De auto is sportief maar comfortabel geveerd. Duik de Veluwe in, ga de grens over of pak een mooie dijkweg, plezier gegarandeerd. Er zijn wel wat kleine regeltjes: - het is verplicht te zwaaien naar andere MX-5 rijders. - je krijgt de MX-5 volgetankt mee. Benzinekosten zijn voor de huurder. Er word alleen getankt met 'dure' benzine: E5, Shell V-power, BP ultimate, Super 98. Tankbon bewaren. - de eerste 20 minuten moet de auto rustig warm gereden worden. - Geen circuit gebruik. - Zonnebrand op doen buiten de auto. Heb je vragen? Ik beantwoord ze graag! Groet Kevin

Good to know
Petrol
Manual
2 seats
Year of manufacture 2007
100 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Onwijs veel plezier!

Car location

Hi, I am Kevin

Verified userMember since Apr 12, 2018

Owner

Ik bezit 2 prachtige auto's en sinds kort een busje. Doordat ik de bus niet dagelijks nodig heb gun ik een ander ook het gemak ervan. Ik ben erg flexibel met de tijden.

Response rate94 %
Rented out65x

10 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Dan Nov 20, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Kars Oct 22, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Hele fijne auto en leuk om in te rijden. Verder goede communicatie met Kevin. Een aanrader!

Marcus Aug 21, 2022

(*) (*) (*) (*) ( )
Prima adres om te huren. Verhuurder reageert snel. Makkelijk af te halen en terug te brengen. Contact verliep prima. Auto reed top. Kap was in wat mindere condities. Wordt op termijn nog vervangen door verhuurder. Dat verdient deze prettig rijdende auto zeker. Kan deze verhuurder aanbevelen.

Bram Aug 16, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Nicolet Aug 13, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Heerlijk de IJsselroute gereden langs alle hanzesteden. Auto is heerlijk, reageert lekker op het gas en schakelt strak. Met 32 graden wel warm maar dak en ramen naar beneden en je voelt lekker de wind, petje meenemen met deze warmte echt nodig. Ophalen en terugbrengen ging ook uitstekend en fijne communicatie met Kevin.

Opel Vivaro Combi

€ 62,50 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Opel Vivaro

€ 55,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Audi A3 Sportback

€ 55,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Peugeot 208

€ 40,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )