Mazda MX-5 from martin

(*) (*) (*) (*) (*) 1 reviews Arnhem 1x rented out Owner

Rental by martin

Owner

About the car

De auto is een Mazda MX5 (NB FL) uit 2003. De kenners zien dat dit een zeldzame Silver Blues uitvoering is. De meeste MX5s hebben een 1.6l motor maar deze auto heeft een sterkere 1.8 l motor met ca 145 PK. Door het lage gewicht, achterwielaandrijving en de uitstekende wegligging kan je lekker sportief toeren met deze auto. De auto is voorzien van een (open) sportluchtfilter en enkelpijps sportuitlaat voor nog meer snelheidsbeleving. Heerlijk voor dijkweggetjes in het rivierengebied, de Veluwe met de Posbank of een meerdaagse tocht naar de Ardennen of de Eiffel. De auto verkeert in een perfecte conditie en is uitstekend onderhouden. De auto heeft een universele telefoonhouder en een bluetooth telefoonontvanger. Hierdoor heb je altijd navigatie en speel je je muzieklijst af via de autoradio. Hartelijke groet, Martin de Vries

Good to know
Petrol
Manual
2 seats
Year of manufacture 2003
100 free KM's per day
+ KM € 0,25 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

bluetooth transmitter stoelverwarming

Car location

Hi, I am martin

Verified userMember since Aug 26, 2018

Owner

Hallo, Ik ben Martin en woon in Arnhem. Als hobbyautos heb ik een Mazda MX5 (NB FL) bouwjaar 2003. De Mazda MX5 is de ideale auto om heerlijk mee te toeren. Het is geen snelheidsmonster maar door de lage wegligging en het directe stuurgedrag heb je veel snelheidsbeleving. Ik vind het leuk om anderen hier ook van te laten genieten en ze een leuke dag te bezorgen.

Rented out11x

1 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Henk Jun 3, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Fijne dag gereden met de Mazda mx5. We hebben de vestingstedenroute van de anwb gereden en met het dak los genieten!! Martin bedankt voor weer een leuke ervaring.

Volkswagen Caddy

€ 60,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Ford Tourneo

€ 55,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

BMW 3-serie

€ 75,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )