Mazda MX-5 from Matthieu

(*) (*) (*) (*) (*) 4 reviews Opeinde 4x rented out Owner

Rental by Matthieu

Owner

About the car

Hallo, ik ben een avonturier in hart en nieren en ik gun anderen ook graag mooie ervaringen met deze fantastische MX5 Cabrio. Gebruik hem voor: - Een mooi weer dag, lekker naar het strand met open dakje of langs landweggetjes en lekker picknicken. - Een trouwerij, laat het weten dan laat ik hem wat extra glimmen. - Ga op vakantie richting het zuiden en geniet van iedere mooi weer dag in de auto met vol uitzicht en wapperende haren. - Maak een mooie roadtrip en rijdt langs prachtige kusten. De route langs de Adriatische zee kan ik echt aanbevelen! Een beleving in deze auto die je nooit meer vergeet. Of rijdt de legendarische Mille Miglia af dwars door Italië met prachtige uitzichten en pittoreske dorpjes. Over de auto: De auto is uitgerust met bagagerekje, dus ideaal voor een picknickmand, koffers of neem een tentje mee en ga lekker rijden en kamperen. Ook deze Mazda MX5 heeft de fantastische rij eigenschappen die je verwacht van een MX5 en is sportief. De auto wordt goed onderhouden. Ik ben er zuinig op, jij hopelijk ook!

Good to know
Petrol
Manual
2 seats
Year of manufacture 2001
150 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

De auto bezit een bagagerekje. Ideaal voor een roadtrip met een tentje achterop of voor een box met picknickspulletjes.

Car location

Hi, I am Matthieu

Verified userMember since Feb 16, 2020

Owner

Hallo ik ben Matthieu Heesen, avonturier in hard en nieren, hobbies zijn zeezeilen en reizen. Ik rijd in een prachtige cabrio, een Mazda MX5

Rented out4x

4 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Simon May 22, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Alles keurig geregeld en lekker autootje

Peter Jun 7, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Super autootje en relaxte verhuurder!

Nijburg Oct 18, 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Wat een ongelofelijk mooie en gave auto om in te rijden! Matthieu was enthousiast en heeft de auto zelfs voor ons opgepoetst. Een hele fijne ervaring!

Albert Aug 16, 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Heerlijke dag gehad met deze toffe cabrio, rondom Giethoorn. Mathieu is een vriendelijke en niet moeilijke verhuurder. Goeie ervaring!