Lexus CT 200h from Sharon

(*) (*) (*) (*) (*) 1 reviews Nibbixwoud 1x rented out Owner

Rental by Sharon

Owner

About the car

* Ivm corona wordt de auto voor en na elke wisseling van huurder grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Mag ik u voorstellen aan mijn Lexus CT 200h? Deze auto is in een paar woorden fenomenaal, comfortabel en verfijnd. Deze luxe maar ook sportief rijdende Full Hybrid is zeer zuinig in gebruik en voorzien van allerlei opties. De auto heeft een geweldige wegligging en de motor is opvallend stil. Het interieur is zeer mooi afgewerkt met als hoogtepunt het multifunctionele stuur geeft u echt het gevoel van Lexus. Luister onderweg naar uw eigen muziek via Bluetooth op het premium audio systeem met 10 ingebouwde speakers rondom en geniet van uw favoriete nummers. En op het gebied van veiligheid ontbreekt deze Lexus niets. Nieuwsgierig of een Lexus nou echt zo fantastisch rijdt? Of twijfelt u of een hybride auto iets voor uzelf is? Ervaar het en oordeel zelf. U kunt de auto bij mij thuis in Nibbixwoud ophalen en terugbrengen of u kunt de auto ophalen en terugbrengen in het centrum van Hoorn vlakbij het trein- en busstation. Huurt u voor de eerste keer een hybride of rijdt u voor het eerst een automaat dan geef ik u graag bij de sleuteloverdracht een korte uitleg over de auto, het navigatie systeem, het audio systeem, de cruise control, etc. indien u dat wenst. Heeft u onderweg vragen? Mijn mobiele nummer ligt in het dashboard van de auto, ik ben ben de hele dag telefonisch bereikbaar. Ik wens u alvast een hele fijne en veilige reis toe! Groetjes, Sharon NB Roken is niet toegestaan. In de auto is geen asbak aanwezig.

Good to know
Electric / Hybrid
Automatic
5 seats
Year of manufacture 2011
150 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Automaat, Spraakbesturing, High Quality Sound System met 10 ingebouwde speakers, multifunctioneel lederen stuur, elektrische ramen voor en achter, etc.

Car location

Hi, I am Sharon

Verified userMember since Oct 3, 2021

Owner

Hallo, mijn naam is Sharon. Ik ben lid geworden van Snappcar omdat ik het een goed concept vind. Ik ben in het bezit van meerdere auto's. De ene is een Lexus CT 200h, een superfijne en zuinige hybride auto voorzien van alle gemakken en veiligheidssystemen. Zelfs een uitgebreid audio systeem, ingebouwde navigatie en spraakbesturing is aanwezig. De andere is een Opel Combo met 2 zitplaatsen en een grote laadruimte. Superhandig! Reist u met het openbaar vervoer? Dan kunnen we ook in Hoorn bij het trein/busstation afspreken voor de overdracht. In Nibbixwoud kunt u kosteloos uw auto de hele dag parkeren. Heeft u vragen? Neem gerust contact op.

Rented out1x

1 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Tom Oct 19, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Heel mooie auto. Vriendelijke uitleg over de auto. De auto rijdt zeer fijn.

Opel Combo

€ 37,50 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )