Land Rover Discovery from Frans

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 0 reviews Amersfoort 0x rented out Owner

Rental by Frans

Owner

About the car

Spreekt avontuur met een Land Rover met daktent u aan, maar zoekt u net iets meer luxe en comfort dan met een Defender? Dan is een comfortabele Land Rover Discovery II dé uitkomst. Wilt u een weekend kamperen op de Veluwe? Of maakt u liever een roadtrip door Schotland of Scandinavië? Onze Landrover Discovery is geschikt voor elk reisdoel! Hij is voorzien van een super-de-luxe splinternieuwe Yuna daktent met een matras van 160 x 250 cm! Alleen even de cover er af klikken en de tent openen. Aan de andere kant is een groot 270 graden luifel gemonteerd zodat je beschut kunt zitten en koken. Met zijn krachtige TD5 motor kan de Discovery goed kan meekomen met het verkeer. Het is een grijs kenteken auto en hij heeft voorin twee zitplaatsen De auto heeft een tweepits gasstel en een goede compressorkoelbox. Uiteraard leveren we stoeltjes en tafeltjes mee en bestek en pannen. Ook zijn er 4 stuks 220 volt stopcontacten aanwezig, zo heeft u met de Nespresso machine heerlijk koffie tot uw beschikking. De auto heeft heel veel bagageruimte met handige ingebouwde opberglades. De auto heeft ook een handig tafeltje aan de achterdeur waar je het kookstel op kunt zetten.

Good to know
Diesel
Automatic
2 seats
Year of manufacture 2000
1000 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Barbeque Set. Boordaccu met omvormer/lader voor 220 Volt. Nespresso Koffiemachine. Opbergsysteem met 2 grote lades. Opklapbaar kooktafel aan de achterdeur. 38 Liter Compressor Koelbox. 2 pits Campinggas kooktoestel. Inklapkratten voor voorraad. Inklapbaare Campingtafel. Luxe campingstoelen (2x) . (1x)

Car location

Hi, I am Frans

Verified userMember since Jun 11, 2022

Owner

Ik ben zelf een enthousiaste rally rijder en heb met deze landrover meerdere rally's gereden met de SAC. Vanaf 9 juni t/m 4 juli gebruiken we de Landrover zelf voor het rijden van de Baltic Sea Circle. De meest noordelijke rally ter wereld. Zie voor meer informatie homex.co.nl

Rented out0x

0 reviews

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Citroën Jumper

€ 72,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)