Land Rover Discovery from Pieter

(*) (*) (*) (*) (*) 2 reviews Den Haag 2x rented out Owner

Rental by Pieter

Owner

About the car

Deze stoere Land Rover kampeerauto brengt je naar de mooiste plekken! Voorzien van volledige kampeeruitrusting waaronder een daktent voor twee volwassenen, een compacte uitschuifbare keuken, zonnepaneel, Regentent, kooktoestel etc. Slapen in de daktent is een echte ervaring. De tent is in 2 minuten uitgeklapt. Op twee meter boven de grond heb je 360 uitzicht. De tent hebben we voorzien van een extra comfortabel matras. De daktent fungeert als luifel, waaronder je kan koken - met de achterklep open sta je zo helemaal droog en uit de wind. De auto zelf heeft dezelfde betrouwbare motor als een Defender (TD5) maar van binnen modern comfort: leren bekleding, airco, stoelverwarming, goede audio etc. Zeer geschikt voor lange afstanden! Wij hebben zelf prachtige avonturen beleefd met deze auto. We gebruiken hem niet dagelijks en gunnen meer mensen om van deze comfortabele krachtpatser te genieten.

Good to know
Diesel
Automatic
seats
Year of manufacture 2004
150 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Frontrunner Daktent

Car location

Hi, I am Pieter

Verified userMember since Mar 19, 2022

Owner

Rented out2x

2 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Roel Aug 18, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Wij zijn een heerlijk lang weekend wezen kamperen in Pieter's Land Rover Discovery. Duidelijke instructies, inclusief een paklijst vooraf. Aanrader!

Kyra Aug 4, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Wij hebben een fantastische tijd gehad met de Land Rover Discovery van Pieter! De auto is voorzien van alle gemakken die je kan bedenken voor een kampeervakantie. Ook voor de minder ervaren kampeerders is deze auto zeer geschikt en makkelijk in gebruik. De communicatie met Pieter verliep vlot, hij was goed te bereiken en heel flexibel en behulpzaam. Bij de start van de verhuur nam hij goed de tijd om uit te leggen hoe de tent en de keuken werkte. De handleiding en de paklijst die hij van tevoren opstuurde waren ook van toegevoegde waarde. De daktent sliep heerlijk. Ik zou deze auto zeker aanraden!

Volkswagen Transporter 1.9

€ 85,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Ford Transit Custom

€ 91,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Tesla Model 3

€ 115,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Ford Transit

€ 85,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)