Land Rover Discovery van Kees

(*) (*) (*) (*) (*) 3 beoordelingen Barneveld 4x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Kees

Verhuurder

Over de auto

Gek van 4x4's, dol op wilde beesten, verliefd op Scandinavië. Dat ben ik: een actieve dertiger die van het leven geniet. Er is meer te ontdekken! Ga op reis met deze dikke Discovery. Of je nou rijdt over onverharde wegen in de Veluwse bossen, of de woeste natuur van Schotland intrekt, met deze 4x4 is het altijd een Beleving met een grote B! Je huurt deze stoere Land Rover namelijk inclusief daktent en complete kampeeruitrusting. Zo hoef je alleen nog maar je eigen slaapzak mee te nemen.

Handig om te weten
Diesel
Automaat
4 zitplaatsen
Bouwjaar 2000
100 vrije KM's per dag
+ KM € 0,25 per extra km (excl. fee)
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Geen overige accessoires

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Kees

Geverifieerde gebruikerLid sinds 22 nov. 2013

Verhuurder

Dol op Schandinavië, vanwege de ruimte, de rust, de fantastische natuur en natuurlijk vanwege de Volvo's. Buiten zijn en terreinrijden hebben mijn hart. Fantastisch als ik mag meewerken aan een nieuwe Belevenis!

Reactiepercentage71 %
Auto verhuurd43x
Reactietijd Minder dan 1 uur

3 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

marcel 10 aug. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
Kees is een enthousiaste en betrouwbare verhuurder. Soepele en heldere afspraken. Goede communicatie. Heerlijke vakantie auto!

Paula 21 nov. 2018

(*) (*) (*) (*) (*)
Supergave auto!! Betrouwbare en vriendelijke eigenaar. Alle spullen om te kamperen zaten in de auto, netjes afgeteld en in overzichten genoteerd. Duidelijke uitleg over de auto en over de daktent. Goede afspraken kunnen maken over halen en brengen en heel flexibel. We hebben een heerlijk weekend gehad en een superervaring met deze stoere Landrover met daktent!

Lennard 4 aug. 2018

(*) (*) (*) (*) (*)
We hebben van Kees de Landrover Series III gehuurd als trouwauto en de Landrover Discovery als kampeerauto tijdens onze huwelijksreis. De auto's zijn in dat weekend door Kees zelf omgeruild, wat echt super was! Hierdoor hoefden wij ons geen zorgen te maken over het inleveren/omruilen van de auto's op onze trouwdag. Beide auto's waren perfect en voldeden precies aan onze verwachtingen. Het contact met Kees was daarbij ook meer dan prima. Al met al: TOP auto's met TOP verhuurder!

Land Rover Discovery

€ 97,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Land Rover Discovery

€ 95,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Land Rover Discovery

€ 70,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Renault 4

€ 100,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)