Kia Picanto van Ingeborg

(*) (*) (*) (*) ( ) 16 beoordelingen Leiden 62x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Ingeborg

Verhuurder

Over de auto

Ik werk als gastouder aan huis en vervoer dus regelmatig kinderen in mijn auto, maar heb hem hier niet elke dag voor nodig. De auto kan met of zonder kinderstoel(en) verhuurd worden en buiten schooltijden ben ik flexibel met halen en brengen. Als tweede eigenaar ben ik wel zuinig op mijn auto, maar wil ik anderen hier in laten delen.

Handig om te weten
Benzine
Handmatig
5 zitplaatsen
Bouwjaar 2011
200 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km (excl. fee)
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Kinderslot Parkeervergunning Leiden B-zone

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Ingeborg

Geverifieerde gebruikerLid sinds 28 sep. 2017

Verhuurder

Ik werk als gastouder vanuit mijn eigen huis en gebruik mijn auto dan ook af en toe om kinderen te vervoeren naar school of uitjes, maar niet dagelijks en niet de hele dag. Om te voorkomen dat mijn auto het grootste deel van de tijd stilstaat en om anderen zonder eigen auto te kunnen helpen heb ik besloten me aan te melden bij SnappCar. Ik heb zelf ook een tijdje zonder auto gezeten en weet hoe makkelijk en leuk het kan zijn om af en toe toch een auto ter beschikking te hebben. Ik ben zuinig op mijn auto en verwacht dat ook van een huurder en verder verwacht ik dat er tijdens verhuur absoluut NIET in de auto gerookt wordt.

Reactiepercentage75 %
Auto verhuurd62x

16 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) ( )

Claudia 8 apr. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
Snel antwoord en reservering. Een goed ervaring.

Linda 7 apr. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Valery 24 feb. 2019

(*) (*) (*) ( ) ( )
Plus: - Auto rijdt soepel; - Ingeborg reageert snel via telefoon/Whatsapp; Min: - Auto rijdt NIET ZUINIG (1:10,6). 170 km op snelweg met gem. 120 km/u en nog 10 km binnen de bebouwde kom afgelegd. Verbruik was een halve tank (~17 L); - Benzinemeter onbetrouwbaar. Na 15L getankt te hebben, bleef de benzinemeter onveranderd op 1/4 staan. Ingeborg berichtte later wel dat de meter verder omhoog was gelopen. Vol-tot-vol zou eerlijker en makkelijker zijn; - Interieur niet de schoonste.

Christiaan 19 feb. 2019

(*) (*) (*) (*) ( )
Snelle en soepele overdracht. Prima auto. Kan maxicosi in.

Djamal 8 jan. 2019

(*) ( ) ( ) ( ) ( )
helaas een waardeloze ervaring ,Toen ik auto ontving stond brandstofpeil bij dashbord onder de helft ,en bij terug geving heb met mijn initiatief met volle tank terug gegeven .Mevr had met alle communicatie een onvriendelijke houding . Ik heb het auto voor 4 dagen gehuurd en in plaats van 127 euro meer dan 167 euro aan haar betaald plus 40 euro extra brandstof ik ga nog met overleg met Snappcar mijn teveel betaling nog terug vragen ,gewoon een absurd ervaring .

Fiat 500

€ 30,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Suzuki Swift

€ 27,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Peugeot 108

€ 30,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Subaru Forester

€ 32,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)