Hyundai IONIQ Electric van Bas

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 0 beoordelingen Utrecht 0x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Bas

Verhuurder

Over de auto

** GRATIS 'BRANDSTOF' ** Deze auto is onlangs nieuw aangeschaft. Het betreft het nieuwe type volledige elektrische Hyundai Ioniq. Je krijgt de auto mee, met volle accu. Hiermee kun je zorgeloos 300 km in de stad rijden, of minimaal 200km op de snelweg in de winter. Inmiddels staat Nederland vol met snelladers (minimaal iedere 30 km op alle snelwegen en nog zeer vele daar buiten), waardoor je op lange stukken in een pauze van 15 minuten weer voor ruim 100km range extra bijlaadt. Ben je geinteresseert in de laatste technologie, dan leg ik je graag uit hoe de adaptieve cruisecontrol, lane-assist en zelfsturende functies werken. Mocht je moeten laden, dan mag je mijn laadpas gratis gebruiken bij alle snelladers en straatladers in Nederland. Je bent dus geen extra brandstofkosten kwijt, wat mijn auto t.o.v. een dagje benzine rijden spotgoedkoop voor jou als huurder maakt. Kinderen zijn geen probleem, zolang we de auto samen netjes houden, er zijn 2 stoelverhogers beschikbaar. Ik ben een Electric enthousiast, zowel met de auto als elektrische motorfiets (Energica). Ik geloof dat kleine innovaties en acties samen veel waard zijn. Omdat zowel elektrisch rijden als auto's delen flink bijdragen aan een zinvolle duurzame toekomst met elkaar, bied ik mijn auto via Snappcar aan.

Handig om te weten
Elektrisch / Hybride
Automaat
5 zitplaatsen
Bouwjaar 2019
150 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

auto is voorzien van trekhaak, maar wil ik niet aanbieden voor de verhuur, deze is alleen voor eigen gebruik. Auto beschikt over lane-assist, adaptive cruise control en auto-steer. Het betreft de premium uitvoering, met alle mogelijke opties aangevinkt.

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Bas

Geverifieerde gebruikerLid sinds 24 aug. 2016

Verhuurder

Electric enthousiast, zowel met de auto als elektrische motorfiets (Energica). Ik geloof dat kleine innovaties en acties samen veel waard zijn. Omdat zowel elektrisch rijden als auto's delen flink bijdragen aan een zinvolle duurzame toekomst met elkaar, bied ik mijn auto via Snappcar aan.

Auto verhuurd0x

0 beoordelingen

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Volkswagen Jetta

€ 42,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Mitsubishi Outlander

€ 45,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Kia e-Niro

€ 45,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Renault Mégane Cabrio

€ 52,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)