Hyundai IONIQ Electric from Bas

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 0 reviews Utrecht 0x rented out Owner

Rental by Bas

Owner

About the car

** GRATIS 'BRANDSTOF' ** Deze auto is onlangs nieuw aangeschaft. Het betreft het nieuwe type volledige elektrische Hyundai Ioniq. Je krijgt de auto mee, met volle accu. Hiermee kun je zorgeloos 300 km in de stad rijden, of minimaal 200km op de snelweg in de winter. Inmiddels staat Nederland vol met snelladers (minimaal iedere 30 km op alle snelwegen en nog zeer vele daar buiten), waardoor je op lange stukken in een pauze van 15 minuten weer voor ruim 100km range extra bijlaadt. Ben je geinteresseert in de laatste technologie, dan leg ik je graag uit hoe de adaptieve cruisecontrol, lane-assist en zelfsturende functies werken. Mocht je moeten laden, dan mag je mijn laadpas gratis gebruiken bij alle snelladers en straatladers in Nederland. Je bent dus geen extra brandstofkosten kwijt, wat mijn auto t.o.v. een dagje benzine rijden spotgoedkoop voor jou als huurder maakt. Kinderen zijn geen probleem, zolang we de auto samen netjes houden, er zijn 2 stoelverhogers beschikbaar. Ik ben een Electric enthousiast, zowel met de auto als elektrische motorfiets (Energica). Ik geloof dat kleine innovaties en acties samen veel waard zijn. Omdat zowel elektrisch rijden als auto's delen flink bijdragen aan een zinvolle duurzame toekomst met elkaar, bied ik mijn auto via Snappcar aan.

Good to know
Electric / Hybrid
Automatic
5 seats
Year of manufacture 2019
150 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

auto is voorzien van trekhaak, maar wil ik niet aanbieden voor de verhuur, deze is alleen voor eigen gebruik. Auto beschikt over lane-assist, adaptive cruise control en auto-steer. Het betreft de premium uitvoering, met alle mogelijke opties aangevinkt.

Car location

Hi, I am Bas

Verified userMember since Aug 24, 2016

Owner

Electric enthousiast, zowel met de auto als elektrische motorfiets (Energica). Ik geloof dat kleine innovaties en acties samen veel waard zijn. Omdat zowel elektrisch rijden als auto's delen flink bijdragen aan een zinvolle duurzame toekomst met elkaar, bied ik mijn auto via Snappcar aan.

Rented out0x

0 reviews

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Citroën Traction Avant

€ 50,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Renault Master

€ 70,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Citroen C5

€ 48,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Mitsubishi Outlander

€ 45,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)