Ford Transit van Peter

(*) (*) (*) (*) (*) 152 beoordelingen Delfgauw 223x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Peter

Verhuurder

Over de auto

# In verband met de verzekerings voorwaarden is de minimale leeftijd om deze bus te huren 25 jaar # # De koppeling van de bus is inmiddels vervangen. Bus werkt naar behoren # Prima bus voor een lage prijs. Deze auto heeft de volgende voordelen: -lage dagprijs -300 km vrij,( Bij meer dan 300 km betaald u het laagst mogelijke tarief van 15 cent per km ) 3 zitplaatsen. Laadruimte: diepte 2.46m hoogte laadruim tot dak 1.38m totale hoogte 1.98m breedte 1.70m. Laadvermogen 980 kg. ( Wilt u zo vriendelijk willen zijn om bij een vraag over deze auto te vermelden dat het om de grijze Ford Transit gaat? Alvast bedankt :-) Mocht u nog vragen hebben, u mag mij altijd een ber

Handig om te weten
Diesel
Handmatig
3 zitplaatsen
Bouwjaar 2011
300 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km

SnappCar Keyless

Deze auto kun je openen met de app, zonder dat de verhuurder erbij hoeft te zijn.

Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Geen overige accessoires

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Peter

Geverifieerde gebruikerLid sinds 29 dec. 2017

Verhuurder

Beste Heer, Mevrouw. Ik ben Peter, vader van een gezin, Wij vinden het leuk om onze auto's met anderen te delen. Momenteel hebben wij drie bussen te huur, voor weinig geld. Het betreft twee maal Ford Transit, en een maal een Nissan Primastar. Alle bussen en zijn geschikt voor bijvoorbeeld een verhuizing of het ophalen van meubels bij Ikea. U kunt een auto op komen halen en terug brengen wanneer u het uitkomt. ( 24/7 - 365 dagen per jaar ). Wanneer u met de eigen auto komt kunt u gratis parkeren. Mocht u nog vragen hebben, u mag mij altijd een bericht sturen op whatsapp op 06-12279445. ( Wilt u zo vriendelijk zijn te vermelden of u interesse heeft in de witte, grijze Ford Transit of de Nissan Primastar. Dank u wel ) NUTTIG OM TE WETEN I.V.M HET CORONAVIRUS De bussen kunt u openen zonder dat ik erbij hoef te zijn.

Reactiepercentage96 %
Auto verhuurd808x

152 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Wouter 12 jun. 2021

(*) (*) (*) ( ) ( )
Bij contact over het niet vinden van de tankdop geen reactie. Ook niet na bellen. Spiegel rechts was niet te stellen. En de scheur in de spiegel maakte het er dan ook niet makkelijker op. Zeer gevaarlijk op de weg. Was blij dat ik een tweede persoon naast mij had om mee te kijken.

Angelo 29 mei 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Kadir 28 mei 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Super top, heeft mij uit de brand geholpen. Super snelle terugkoppeling van Peter, zeer betrokken bij huurder en voorziet van extra informatie. Dank je we Peter!

Christel 22 mei 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Rahimoen 20 mei 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
prima ervaring!

Nissan Primastar

€ 52,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Ford Transit

€ 53,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Ford Galaxy

€ 37,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Seat Alhambra

€ 37,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)