Ford Transit from Hanna

(*) (*) (*) (*) (*) 43 reviews Rotterdam 62x rented out Owner

Rental by Hanna

Owner

About the car

Nette goedrijdende en relatief jonge bus (en de eerste twee houden we graag zo ;) ) VERLENGDE VERSIE , L2, met DUBBELE schuifdeur. Grote ruime hoekige laadruimte van L285cm B176,7cm en H133cm. Kun je lekker veel in kwijt. En een dubbele schuifdeur aan de zijkanten om dat lekker veel gemakkelijk in en uit te laden. De laadruimte heeft dubbele verlichting. Makkelijk voor als het donker is. Mijn bus rijdt fijn en is perfect voor een verhuizing of om gewoon even iets te vervoeren. Of om mee te nemen om te gaan duiken met al je uitrusting. Wij gebruiken hem niet elke dag dus staat hij op de vrije dagen op SnappCar. Met het volgende: Verhuur incl: Verhuisdeken 2x, hondje (plankje op wielen), spanbanden met ratel 2x en ladingzekering set incl rubber banden. Genoeg om alles secuur vast te zetten. Dakdragers heb ik ook gratis erbij als je er om vraagt. Incl bluetooth touchscreen carkit en telefoonhouder. Als je wilt reserveren betaal op tijd om teleurstelling te voorkomen alleen dan is je reservering er door anders kan een ander hem gewoon reserveren en vis je achter het net. Wil je ook een berichtje sturen met hoe laat je komt? Alvast bedankt :) Voor de deur is er ruim gratis parkeergelegenheid voor als je met je auto de bus komt halen. OV is ook dichtbij. Pak de kortingscode voor 5 euro korting als je voor het eerst huurt: 6A895901D6 Mooi meegenomen! VOOR EVT AFWIJKENDE TIJDEN, STUUR EEN BERICHTJE.

Good to know
Diesel
Manual
3 seats
Year of manufacture 2013
200 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km

SnappCar Keyless

Open this car with the app, without the owner needing to be there!

Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

2x verhuisdeken 2x spanbanden 1x Hondje Zekeringsset

Car location

Hi, I am Hanna

Verified userMember since Dec 30, 2022

Owner

Goede morgen/ middag! Ik ben Hanna, aangenaam!😊 Leuk dat je op mijn profiel komt kijken. Wees welkom😉. Mijn hobby's zijn zwemmen, fitnessen op z'n tijd en socializen met vrienden/ familie mét vooral veel en lekker eten😋.

Response rate83 %
Rented out59x

43 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Melloney Jun 7, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Prima om mee te verhuizen!!

Wim Jun 5, 2023

(*) (*) (*) (*) ( )
Prima busje.

Man-Hey May 29, 2023

(*) (*) (*) (*) ( )
Was an amazing ride! Nice owner, very helpful with service. Too bad bluetooth was not working. Highly recommend this ride!

Mohamed May 28, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Goed

Nina May 22, 2023

(*) (*) (*) (*) ( )
Een vriendelijke verhuurder die zeer snel gereageerd! De auto is al wat ouder en geleefd maar doet zeer goed waar die voor is. Door het hoge trekvermogen zeer geschikt om een trailer te trekken. Echter is de radio niet werkend en staat het stuur een beetje scheef. Al met al een goede auto om de klus te klaren!

Ford Transit

€ 48,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Renault Captur

€ 50,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Renault Espace

€ 50,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Opel Astra Sports Tourer

€ 37,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)