Ford Transit van Jane

(*) (*) (*) (*) (*) 22 beoordelingen Den Haag 60x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Jane

Verhuurder

Over de auto

BELANGRIJKE INFO, HELEMAAL LEZEN AUB, FOR ENGLISH :SEE LAST FOTO !! IMPORTANT!! Mijn bus heet Titus Transit. Heerlijke bus als je relaxed rijd! Kijk voor de afmetingen naar de laatste foto, de kleinste maat bus (L1H1). Deze diesel mag de milieu zones van de grote steden in. Kan tegen een klein stootje ( liever natuurlijk niet) maar een krasje of klein deukje maakt niet uit. Wees lief voor hem en hij is lief voor jou ;) liever zachtjes de stoep oprijden, en rustig schakelen ( zeker in zn 1 en 2 ) . Wil hij niet meteen in z’n 1, dan eerst ff in zn twee en weer terug, komt t allemaal goed. Titus is de ideale verhuisbus, met wat kleine bijzonderheden: achterklep kan indien op slot alleen van binnen open, en het is soms even roeren in de sloten. Daarom heel belangrijk: laat alle deuren aub open, want eenmaal op slot ben je even bezig om ze open te krijgen. Gewoon alle waardevolle spullen eruit, en ook bij terugbrengen niet op slot doen, jatten doen ze m niet. Rijden doet ie prima! Hij gaat elke maand even voor controle langs de dokter ( lees garage ) want we houden m graag heel. Hij heeft aan reparaties al 2x gekost wat ie waard is, maar hij is het dan ook dubbel en dwars waard! Wat er nog op het lijstje staat om te doen: dashbord verlichting, lekkage bak, sloten vervangen, tankdop, radio....maar apk zit er stevig op, dus geen probleem! Eventueel ook tegen meerprijs af te leveren (en evt weer op te halen) ergens anders in de randstad. Graag als je komt de app downloaden op je telefoon (of goed internet hebben) om in te kunnen checken. Stuur me voor je komt even de laatste 4 cijfers van je rijbewijsnummer, dan check ik alvast in ( dat scheelt tijd). Normaal gesproken staat Titus bij ons eethuisje aan de Pompstationsweg. Omdat je deze informatie helemaal hebt gelezen ( bedankt daarvoor ) krijg je daar als je wil en er tijd voor hebt op onze kosten een kopje koffie of thee als je de bus komt halen! Tot snel!

Handig om te weten
Diesel
Handmatig
3 zitplaatsen
Bouwjaar 2003
300 vrije KM's per dag *

* Bij het huren van deze auto krijg je 300 vrije kilometers per dag (excl. brandstof). Voor elke km die je meer rijdt betaal je € 0,15 per km. (excl. fee)

Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Verhuisdekens, spanbanden, hondje

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Jane

Geverifieerde gebruikerLid sinds 16 jan. 2018

Verhuurder

Wij hebben een thuiszorg bedrijf waarvoor we auto’s nodig hebben, maar soms ook niet. We gebruiken de auto’s onderling, maar waarom niet met iedereen delen? Als je netjes met de auto’s omgaat ben je altijd welkom!

Reactiepercentage75 %
Auto verhuurd100x

22 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Kathy 14 apr. 2019

De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

J.F. 12 apr. 2019

De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Melisa 8 apr. 2019

alles wat in de beschrijving staat, klopt. het busje was echter perfect voor ons doel,vervoeren van meubels. de eigenaar was ook hartelijk en spontaan,gaf een goed gevoel,dus..bedankt en mss tot de volgende keer..

Abdul 7 apr. 2019

nice persoon and excellent van.

Wim 2 apr. 2019

De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Toyota Yaris

€ 45,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Renault Espace

€ 40,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Citroen Berlingo

€ 35,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Opel Kadett

€ 40,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )