Helaas is deze auto momenteel niet beschikbaar om te boeken.

Ford Mondeo Wagon van John

(*) (*) (*) ( ) ( ) 4 beoordelingen Utrecht 6x verhuurd Verhuurder

Verhuur door John

Verhuurder

Over de auto

Nette auto met cruise control, airco, trekhaak en veel ruimte. Er zitten hier en daar wat kleine beschadigingen op de lak.

Handig om te weten
Benzine
Handmatig
5 zitplaatsen
Bouwjaar 2002
200 vrije KM's per dag
+ KM € 0,25 per extra km (excl. fee)
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Fietsendrager voor 2 fietsen is erbij te huren.

Locatie van de auto

Hoi, ik ben John

Geverifieerde gebruikerLid sinds 18 jun. 2016

Verhuurder

Ik ben zelfstandig ondernemer en werk vaak thuis. Daardoor staat mijn auto overdag regelmatig stil en ben ik 's avonds nog wel eens op pad. Overdag de auto huren tot ca. 18:00 is meestal wel mogelijk. Geef daarom bij een huurverzoek altijd de tijden aan waarop je de auto wilt gebruiken.

Reactiepercentage75 %
Auto verhuurd6x

4 beoordelingen

(*) (*) (*) ( ) ( )

Annefloor 23 jul. 2019

(*) ( ) ( ) ( ) ( )
Ik heb nog geen snappcar auto meegemaakt waarbij je zo veel handleiding krijgt en die zo onzuinig rijdt. Wat ik onprettig vond rijden, is dat de benzine indicator het grotendeels niet doet. Het verhaal zou zijn dat de auto 3/4 vol zou zitten en de auto 1/7 rijdt, maar er is weinig om dat aan te tonen. Bij aanvang stond de indicator tot tanken op 650 km nog te rijden tot tanken (na 2 km rijden is daar al 15 km vanaf en na 80 km rijden zou ik nog maar 450 km tot tanken hebben). Bij beëindigen van de huurperiode en dus na 1/7 tanken voor de gereden km’s stond deze ineens op 880! Oftwel, rijdt deze auto echt wel 1/7 of heb ik nu mee getankt dan nodig? Kortom, geen peil op te trekken. Ik huur wel eens een Ford Focus die 2 jaar ouders is als deze Mondeo, en die rijdt 1/15.... Ook is het onprettig, dat als je verlichting nodig hebt, bijvoorbeeld in een tunnel, je de snelheidsmeter tot aan 80 km niet goed kunt lezen omdat die helft niet verlicht wordt. Een auto mag van mij heerlijk oud zijn, maar ik vond dit iets te veel dingen bij elkaar.

Gijs 25 jul. 2017

(*) (*) (*) (*) ( )
Eén van de lekkerst rijdende auto's uit het Snappcarwagenpark, met een enorme kofferbak. Is wel schrikbarend niet-zuinig. Mijn verbruik was 1 op 7. Chauffeursstoel is niet in hoogte verstelbaar.

Michiel 5 nov. 2016

(*) ( ) ( ) ( ) ( )
Helaas geen review over deze verhuurder. Na mijn huurverzoek kreeg ik de melding dat de boeking was geaccepteerd. Ik had deze auto geboekt van 4-11-2016 om 15:00 tot 5-11-2016 15:00 uur. Na de acceptatie en de betaling, ga je er vanuit dat het oke is. Tot je een berichtje leest dat ik de auto pas morgen kan ophalen. Dat was niet de afspraak, waarom had je hem geaccepteerd? En dan ook nog zeggen dat de boeking was geannulleert, terwijl dit niet bleek te zijn. Niet betrouwbaar overgekomen

Mike 22 aug. 2016

(*) (*) (*) (*) (*)
prima auto en verhuurder

Suzuki Swift

€ 25,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Peugeot 108

€ 30,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Fiat 500

€ 30,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Toyota AYGO

€ 30,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)