Ford Focus Wagon van Irene

(*) (*) (*) (*) (*) 18 beoordelingen Utrecht 23x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Irene

Verhuurder

Over de auto

Dit is jouw Hornbach Limousine! De auto heeft een grote kofferbak die afgedekt kan worden. De banken kunnen plat, een Ikea kast erin is geen probleem. De auto is erg prettig voor lange ritten, voorzien van de luxe opties die oud leasewagens hebben (o.a. voorruitverwarming, stoelverwarming, parkeersensoren). Alleen muziek via de telefoon hebben we nog niet aangesloten maar er ligt een mapje CD’s in de auto voor de nodige meezingers. Er liggen diverse dingen in de auto om te gebruiken zodat je van alle gemakken voorzien bent. Er is een telefoonhouder en kabel aanwezig om je telefoon te gebruiken als navigatie. Het Parrot systeem kan gebruikt worden voor handsfree bellen. In de auto liggen schoonmaakdoekjes en afvalzakjes. Deze graag gebruiken voor en na het gebruik van de auto (mocht de voorraad bijna op zijn, laat het dan even weten). Veiligheidsextra's zoals de gevarendriehoek, veiligheidshamer en veiligheidshesje zijn ook aanwezig in de auto. Er ligt zelfs een reservewiel in de auto. Om echtelijke ruzies te voorkomen ligt er een ik-rij/jij-rijd dobbelsteen in de auto. Geen discussies meer, gewoon dobbelen! (Misschien de beste veiligheidsvoorziening in deze auto?) Er liggen dingen zoals een dekentje, een boodschappenkratje, alles mag gebruikt worden als je het nodig hebt, zolang je het maar weer netjes achter laat. We houden de kalender goed bij. Graag de auto weer afleveren met hetzelfde brandstofniveau als bij de check-in, dan zijn wij ook weer gelukkig. Veel plezier met deze Hornbach Limousine!

Handig om te weten
Benzine
Handmatig
5 zitplaatsen
Bouwjaar 2007
100 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

* Stoelverwarming; * Voorruitverwarming; * Parkeersensoren; * Houder & laadsnoer voor telefoon (tasje met snoeren in auto); * Met parkeervergunning voor rayon 18100/Vogelenbuurt. * Het maximale toegestane trekgewicht is 1200 kg. * 7-polige stekker

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Irene

Geverifieerde gebruikerLid sinds 6 apr. 2021

Verhuurder

Na 1,5 jaar zonder auto zijn we tot de conclusie gekomen dat familie te ver weg woont en hebben we een comfortabele auto voor langere afstanden aangeschaft. We zijn groot voorstander van de deel economie dus delen hem graag met mensen die ook af en toe een auto nodig hebben.

Reactiepercentage100 %
Auto verhuurd23x

18 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Max 12 sep. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Good communication

Arul 17 aug. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Zeer fijn. Werd goed geholpen.

Eva 16 aug. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Irene is vriendelijk, reageert snel en is flexibel. Bovendien rijdt de hun ruime auto erg fijn :)

Robert 9 aug. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Matthijs 7 aug. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Ford Focus

€ 30,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Toyota AYGO

€ 25,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Kia Picanto

€ 32,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Opel Karl

€ 32,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)