Ford Focus Wagon from Irene

(*) (*) (*) (*) (*) 20 reviews Utrecht 25x rented out Owner

Rental by Irene

Owner

About the car

Dit is jouw Hornbach Limousine! De auto heeft een grote kofferbak die afgedekt kan worden. De banken kunnen plat, een Ikea kast erin is geen probleem. De auto is erg prettig voor lange ritten, voorzien van de luxe opties die oud leasewagens hebben (o.a. voorruitverwarming, stoelverwarming, parkeersensoren). Alleen muziek via de telefoon hebben we nog niet aangesloten maar er ligt een mapje CD’s in de auto voor de nodige meezingers. Er liggen diverse dingen in de auto om te gebruiken zodat je van alle gemakken voorzien bent. Er is een telefoonhouder en kabel aanwezig om je telefoon te gebruiken als navigatie. Het Parrot systeem kan gebruikt worden voor handsfree bellen. In de auto liggen schoonmaakdoekjes en afvalzakjes. Deze graag gebruiken voor en na het gebruik van de auto (mocht de voorraad bijna op zijn, laat het dan even weten). Veiligheidsextra's zoals de gevarendriehoek, veiligheidshamer en veiligheidshesje zijn ook aanwezig in de auto. Er ligt zelfs een reservewiel in de auto. Om echtelijke ruzies te voorkomen ligt er een ik-rij/jij-rijd dobbelsteen in de auto. Geen discussies meer, gewoon dobbelen! (Misschien de beste veiligheidsvoorziening in deze auto?) Er liggen dingen zoals een dekentje, een boodschappenkratje, alles mag gebruikt worden als je het nodig hebt, zolang je het maar weer netjes achter laat. We houden de kalender goed bij. Graag de auto weer afleveren met hetzelfde brandstofniveau als bij de check-in, dan zijn wij ook weer gelukkig. Veel plezier met deze Hornbach Limousine!

Good to know
Petrol
Manual
5 seats
Year of manufacture 2007
100 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

* Stoelverwarming; * Voorruitverwarming; * Parkeersensoren; * Houder & laadsnoer voor telefoon (tasje met snoeren in auto); * Met parkeervergunning voor rayon 18100/Vogelenbuurt. * Het maximale toegestane trekgewicht is 1200 kg. * 7-polige stekker

Car location

Hi, I am Irene

Verified userMember since Apr 6, 2021

Owner

Na 1,5 jaar zonder auto zijn we tot de conclusie gekomen dat familie te ver weg woont en hebben we een comfortabele auto voor langere afstanden aangeschaft. We zijn groot voorstander van de deel economie dus delen hem graag met mensen die ook af en toe een auto nodig hebben.

Response rate40 %
Rented out25x

20 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Ap Nov 6, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Fijne auto top ervaring!

Chou Oct 29, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Snelle communicatie en top auto

Max Sep 12, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Good communication

Arul Aug 17, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Zeer fijn. Werd goed geholpen.

Eva Aug 16, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Irene is vriendelijk, reageert snel en is flexibel. Bovendien rijdt de hun ruime auto erg fijn :)

Kia Picanto

€ 32,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Suzuki Swift

€ 24,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Opel Karl

€ 32,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Fiat 500

€ 30,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)